Cum a răspuns Denise Rifai, după ce a fost cerută în căsătorie de Mihai Bendeac: "Sunt dispusă să..."

 Raiciu Adriana
.

Mihai Bendeac a făcut o declarație neașteptată despre Denise Rifai. Îndrăgitul actor a declarat faptul că-și dorește ca prezentatoarea de televiziune să fie soția lui. În cadrul unui interviu, jurnalista a dat primele declarații despre acest subiect.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, Denise Rifai a decis să-l sune pe Mihai Bendeac pentru a-l invita la emisiunea '40 de întrebări' de la Kanal D. Pentru că a trebuit să profite de această ocazie, actorul a decis să-i pună și el o întrebare neașteptată.

mihaaaimihaaai

Ei bine, vedeta a decis să-și împărtășească sentimenele față de aceasta, așa că a întrebat-o daca vrea să se căsătorească cu el.

Citește și: Mihai Bendeac, despre orientarea sa sexuală. De ce mulți au crezut că este homosexual

Citește și: Mihai Bendeac a fost ofertat de PRO TV, pentru Românii au Talent: „Niciodată nu aș putea…'

Citește și: Ce a făcut Laurențiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan a vorbit la TV despre divorțul lor

Citește și: Ioana Năstase, mesaj cu totul neașteptat în miez de noapte: „Răbdarea mea a luat sfârșit!’

Mihai Bendeac, cerere în căsătorie pentru Denise Rifai

Mai exact, Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce îi facea o dezvăluire mamei sale. A spus că va participa la emisiunea prezentată de Denise Rifai doar dacă se căsătorește cu el.

'Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviuri, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, îți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul', i-a povestit Bendeac mamei sale într-o filmare pe care a postat-o pe Instastory.

Cum a reacționat prezentatoarea TV

Pentru că este cunoscută mai ales pentru faptul că este o fire directă, Denise Rifai a declarat că i-a acceptat propunerea actorului, dar are și ea o condiție.

Își dorește să facă acest pas, doar dacă Mihai Bendeac va apărea în emisiunea prezentată de ea.

'Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la intervuri timp de 5 ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie, pentru '40 de întrebări' fac orice. Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea '40 de întrebări'.

Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt. A rămas că la ora 12 facem cununia și la ora 14 înregistrăm emisiunea. Întâi 'ne mărităm' și după aceea intrăm în studio.

Eventual o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou', a declarat Denise Rifai pentru WOWbiz.ro.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton