Adriana Trandafir de la Asia Express a fost în moarte clinică: „M-am desprins din mine și am văzut...”

 Miniosu Alexandra
.

Adriana Trandafir de la Asia Express a fost în moarte clinică. Totul s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, chiar de ziua ei de naștere. Marea actriță a făcut dezvăluirea cutremurătoare în cadrul show-ului de pe Antena 1, în timpul unei probe lansate de Irina Fodor. Ea a povestit în detaliu cum a simțit că s-a desprins din corpul ei și a văzut tot ce s-a întâmplat în jurul ei, cum medicii au făcut tot posibilul să o salveze!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai mulți ani, Adriana Trandafir a fost în moarte clinică. Acesta rămâne unul dintre cele mai marcante momente pentru actriță. Susține că a simțit cum s-a desprins din ea și a văzut tot ce s-a întâmplat în jurul ei. Conform spuselor sale, doctorița de gardă i-a salvat viața, motiv pentru care îi este veșnic recunoscătoare. Artista a făcut confesiunea dureroasă în cea mai recentă ediție de la Asia Express, sezonul 4.

adriana-trandafir-moarte-clinica-2adriana-trandafir-moarte-clinica-2

Ediția difuzată aseară de la Asia Express a fost una plină de emoții. Adriana Trandafir a fost autoarea unei confesiuni tulburătoare, povestind public momentul care i-a marcat viața. A mărturisit că în urmă cu mai mulți ani a fost în moarte clinică. Totul se întâmpla de ziua ei de naștere. Din fericire, medicul care era atunci de gardă a reușit să o readucă la viață.

Citește și: De ce s-au certat Zarug și Adriana Trandafir la Asia Express.Abia acum s-a aflat!

Citește și: Cearta dintre Zarug și Adriana Trandafir de la Asia Express escaladează:„E o formă de manipulare'

Citește și: Cum a câștigat Amalia Năstase primii bani.S-a făcut de râs la primul de muncă

Citește și: Edy, fiul lui Leo Iorga, este îngrijorat pentru mama lui:„Poate să își refacă viața'

Adriana Trandafir de la Asia Express a fost în moarte clinică

Cu lacrimi în ochi, Adriana Trandafir de la Asia Express a descris momentul ca fiind unul foarte greu. În timp ce se afla în moarte clinică, ea a văzut tot ce s-a întâmplat și îi mulțumește îngerului ei păzitor. Potrivit declarațiilor ei, o doamnă doctor, care era atunci de gardă, a declarat-o moartă, dar a făcut tot posibilul să o raducă la viață și, din fericire, a reușit.

„Într-un an de ziua mea am avut o moarte clinică. A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine și am văzut tot ce s-a întâmplat, dar toți avem un înger păzitor și era de gardă o doamnă doctor, doamna doctor Petre, care a spus ‘e moartă.

M-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus ‘astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață.', a povestit Adriana Trandafir la Asia Express, conform cancan.ro.

Adriana Trandafir, veșnic recunoscătoare medicului care a salvat-o

După ce doctorița care era atunci de gardă i-a salvat viața, Adriana Trandafir și-a spus că va merge în fiecare an în vizită la ea, de ziua ei. Din nefericire, acest lucru nu s-a întâmplat, fapt pe care marea artistă îl regretă foarte mult. I-a mulțumit medicului prin intermediul emisiunii Asia Express, spunând că o iubește și acum pe doctorița respectivă pentru tot ce a făcut pentru ea.

„Mi-am propus să o văd în fiecare an de ziua mea cu o sticlă de șampanie și acest lucru nu s-a întâmplat, datorită vieții care tăvăluc vine peste noi. Am purtat-o în suflet și îi mulțumesc și acum', a continuat concurenta de la Asia Express, cu lacrimi în ochi.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton