Câți bani îi cere Anamaria Prodan fotbalistului Dennis Man, după ce l-a dat în judecată

 Iacob Antonia
.

În plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a anunțat că nu renunță la procesul pe care i l-a intentat lui Dennis Man. La începutul acestui an, fotbalistul a ajuns de la FCSB la Parma. Acest transfer a provocat un adevărat scandal între familia Becali și Dennis Man.

La fel de deranjată a fost și Anamaria Prodan, care la vremea respectivă îi era impresar lui Dennis Man. Vedeta a luat foc că transferul s-a efectuat fără știrea ei, așa că l-a dat în judecată pe acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

prodan-1prodan-1

Dennis Man a rupt contractul cu ea și a plecat la Parma, iar cel care a mers la negocieri a fost Giovanni Becali. În momentul în care transferul s-a făcut, Dennis Man renunțase să mai fie impresariat de Anamaria Prodan.

Câți bani îi cere Anamaria Prodan fotbalistului Dennis Man, după ce l-a dat în judecată

„Nu e vorba de supărare. Unde e un contract, trebuie respectat. Eu nu am nicio problemă cu Man, este decizia lui, decizia lui Becali, nu ştiu a cui este decizia faţă de ceea ce s-a întâmplat. Nu mă interesează… eu am un contract, merg pe acel contract. Dacă avem un contract, înseamnă că avem nişte chestii stipulate. Cred că aşa e cel mai normal, să se rezolve la Tribunal, de ce să ne certăm? Nu i-am spus copilului nimic. Nu mă interesează decât… am avocaţi, nici nu mă interesează mai mult. Am avocaţi, aştept să văd ce va fi', a spus Anamaria Prodan, după ce l-a dat în judecată pe Dennis Man.

Citește și: În plin divorț de Reghe, Anamaria Prodan se gândeste la căsătorie: „Mă voi mărita imediat'

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său: „Anamaria are parte de respectul meu'

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă. De la ce a pornit scandalul

Citește și: Cum a slăbit Bogdan Talașman din serialul Adela 50 de kilograme și cum arată acum: „Am căzut..'

Conform informațiilor din presa sportivă, Dennis Man a ajuns la Parma în schimbul a 13 milioane de euro. În schimb, Gigi Becali a dorit să-i ofere Anamariei Prodan 100.000 de euro, sumă refuzată de impresară. Acum, Anamaria Prodan îi cere lui Dennis Man aproximativ 350.000 de euro. Primul termen al procesului a avut loc chiar zilele trecute, la Tribunalul Ilfov.

Anamaria Prodan și-a pus avocații pe Reghe

După ce în presă au aparut informații că Laurențiu Reghecampf ar fi blocat accesul familiei la conturile din Dubai, Anamaria Prodan și-a angajat mai mulți avocați care să verifice acest lucru. Impresara a lansat un avertisment voalat la adresa soțului ei, asigurându-l că, mai devreme sau mai târziu, trădătorii plătesc pentru ceea ce fac.

‘Avocații mei vor merge pe firul acestei povești. Mi se pare cumplit. Este o poveste urâtă, care nu are de-a face cu numele Anamaria Prodan. Nu vreau să cobor în acestă mocirlă. Dacă Laurențiu a făcut așa ceva, Dumnezeu va avea grijă. E o trădare urâtă, iar trădătorii se știe cum sfârșesc.

Pentru mine, capul plecat sabia îl taie primul. Eu o duc bine, sunt fericită. Mai am un apartament aici, la Dubai. Vreau să înmulțesc averea lăsată de mama mea, am investit un milion de euro în criptomonede’, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton