Cum a devenit celebru Pavel Bartoș: "Am dat 37 de castinguri până am primit un rol"

 Oana Pantazi
.

Numele lui nu mai are nevoie de nicio prezentare, însă puțini știu cum a devenit celebru Pavel Bartoș… De-a lungul carierei, a avut multe roluri în film, teatru și telenovele, iar acum este unul dintre cei mai carismatici prezentatori, însă începuturile carierei nu au fost deloc ușoare pentru el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei care s-au întrebat cum a devenit celebru Pavel Bartoș vor avea surpriza să afle că simpaticul actor și prezentator nu a avut parte de cel mai simplu drum în carieră. Mai mult, în momentul în care a intrat la facultate erau 50 de candidați pe loc, așadar Pavel Bartoș și-a mințit părinții și cunoscuții că dă la o altă facultate… Iată însă că alegerea făcută s-a dovedit cea mai bună!

pavel-bartospavel-bartos

Cum a devenit celebru Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este dovada vie că poți reuși și în carieră, și în viața personală. Simpaticul actor este căsătorit cu Anca de 18 ani și au trei fiice superbe, Eva, Rita și Sofia, iar pe plan profesional are, de asemenea, succes. A jucat în filme, telenovele, iar munca la teatru i-a adus în egală măsură satisfacții. În plus, de ani buni, actorul se numără printre cei mai carismatici prezentatori autohtoni – iar asta o dovedește atât succesul înregistrat alături de Smiley, la Românii au talent, sau la Vocea României, cât și, mai nou, prestația de la Masked Singer.

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: „Am întârziat o oră la biserică”/ EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:'Acasă, nu sunt eu în rolul principal' / EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoş, dincolo de micul ecran. Familia este pe primul loc:'Ne trezim şi stăm în pijamale toată ziua.' – EXCLUSIV

Citește și: Liviu Dragnea, prima apariție după despărțirea de Irina Tănase. Cum s-a afișat în Teleorman

Pentru Pavel Bartoș, începuturile în profesie nu au fost deloc ușoare, până să ajungă la consacrare actorul făcând față unor provocări care pe mulți i-ar fi descurajat.

„Am dat 37 de castinguri până am primit unul. Făceam naveta cu trenul, la clasa a 2-a, pentru a putea participa la castinguri. Nopțile acelea erau foarte grele, iar dezamăgirea era mare. Abia prin 2007 am luat primul rol într-un film, pentru că abia atunci am fost pregătit', a povestit Pavel Bartoș în podcastul lui Horia Brenciu.

Și-a mințit părinții că dă la Drept

În perioada în care Pavel Bartoș a intrat la facultate, la Actorie era o luptă acerbă, iar șansele de a te vedea printre admiși, foarte mici. Drept urmare, pentru a nu le da emoții apropiaților, actorul le-a spus că va da la Facultatea de Drept.

„Ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret”, a povestit Pavel Bartoș pentru VIVA!

Actorul și-a amintit cu nostalgie și cu plăcere despre viața de student, o perioadă extrem de plină, în care, în paralel cu șocala, a fost nevoite să și munceasăc pentru a se întreține.

„Cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am avut niște colegi minunați cu care sunt prieten și astăzi, ne-am avut ca frații. Am avut profesori extraordinari. A fost viața de student pe care aș dori-o oricui. Și poate lucrul care a contribuit cel mai mult la această perioadă feerică a fost că am fost student în cămin. E foarte important! (zâmbește) De aceea, e un sfat pe care-l dau tututor studenților: mutați-vă la cămin, să stați cu toții la grămadă! Asta este viață.

A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student”, ne-a mai mărturisit Pavel Bartoș.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton