Dani Oțil, partener de afaceri cu soacra: "E aproape șefa mea". Reacția lui Răzvan Simion

 Dumba Gabriela
.

Pentru că se înțelege foarte bine cu soacra, Dani Oțil a decis să o angajeze pe mama Gabrielei Prisăcariu la restaurantul lui. Și nu în orice funcție, ci pe o poziție de conducere, iar Dani chiar glumește și spune că soacra este șefa lui. Și mai amuzantă a fost replica prietenului Răzvan Simion când a aflat că este sub papucul soacrei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil a povestit la Neața, cu umoru-i specific, că și-a angajat soacra la restaurantul său și chiar are o poziție bună în cadrul firmei, căci 'e aproape șefa mea', a menționat Dani Oțil. Însă chiar și așa, beneficiile sunt de partea lui, spune Dani pentru că, uneori, fiind parte din familie, matinalul îi mai taie din salariu soacrei, dar asta nu se pune, căci banii tot în casă ajung.

5432354323

'Dani: Aveam un banc în minte. Se zice că el i-a zis soției că i-a murit secretara. Iar soția i-a zis că situația nu este așa tragică, că poate vorbi cu maica-sa să o înlocuiască pe secretară. El i-a zis apoi soției că o să vorbească cu groparul în acest sens, dar nu crede că va fi posibil… Ideea e că… eu am angajat o pe soacră-mea (n.red. la restaurant), e aproape șefa mea! D-asta mi-a venit în minte bancul asta….

Răzvan: Nu e bine, Dani...

Dani: Ba e bine, îi mai trag din salariu', a fost dialogul dintre Răzvan și Dani, în ediția de azi a emisiunii.

Citește și: Anamaria Prodan explică motivul pentru care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa

Citește și: Carmen de la Sălciua și iubitul ei, prima fotografie împreună

Citește și: Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției

Dani Oțil, partener de afaceri cu soacra

Nu de mirare că soacra și-a făcut loc și în afacerile ginerelui ei, având în vedere ce relație minunată are cu fiica ei. La sfârșitul lunii august, Gabriela Prisăcariu avea să facă publică prima fotografie cu mama sa, cu ocazia aniversării acesteia și îi declara public ce mult o apreciază.

„Acum că știu ce înseamnă să fii mamă… toate cuvintele din lume nu ar descrie cât sunt de recunoscătoare pentru tine… La mulți ani mama!', a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Și Dani este foarte fericit cu noua lui viață și, tot glumind, spunea recent de ce a decis să aibă un copil, deși nu își dorea, neapărat.

„Eu nu am facut un copil pentru ca mi-am dorit. Și nici soția mea. Ci pentru ca tot am auzit prin vacanțe: ei, faceți și voi un copil… Mă acuzau că: fă și tu un copil, să vezi. Am făcut și acum pun si eu presiune pe ceilalți.

Vine în viata oricărui bărbat când trebuie să anuleze lucruri. Am acum tot felul de din astea: mi-a luat unul locul de parcare, mi-a pornit alarma de incendiu„, spunea Dani acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton