Culiță Sterp, primele declarații despre accidentul din Cluj: "Cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață"

 Laciu Andreea
.

Culiță Sterp a făcut în mod oficial primele declarații despre accidentul pe care l-a provocat în Cluj. A intrat live pe contul personal de Instagram, acolo unde a postat câteva clipuri în care le mulțumește celor care l-au sprijinit în ultimele zile, dar le cere și iertare celor pe care i-a dezamăgit. De asemenea, artistul promite că va folosi toată această experiență negativă, care se putea solda cu o tragedie, ca pe o lecție de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul a evitat să vorbească despre faptul că a condus băut sau despre ultimele informații apărute în presă, conform cărora ar fi avut în corp și substanțe interzise. A dezvăluit totuși numele șoferului care se afla în cealaltă mașină implicată în accidentul provocat de Culiță Sterp, dar și că a reușit până la urmă să se împace cu familia acestuia, după ce s-au liniștit apele.

cine-este-culita-sterp-2-2cine-este-culita-sterp-2-2

Culiță Sterp, primele declarații despre accidentul din Cluj

La început, familia Sterp a păstrat tăcerea despre accident, dar apoi au început să apară primele declarații. După Iancu Sterp, Daniela Iliescu și Ileana Sterp, a venit chiar rândul lui Culiță. Artistul a dezvăluit că a avut nevoie de câteva zile în care să realizeze cu adevărat tot ce s-a întâmplat în acea seară.

„Vă pup pe toți, dragii mei! Nu am fugit nicăieri, aici sunt, pentru cei care să întrebați. Sincer, mi-a fost greu să ies în fața voastră și să vorbesc și să vă spun ceva după toate cele întâmplate. Am stat puțin să mă gândesc, să analizez tot la rece și chiar am avut nevoie de o pauză, sincer.

Vreau să îmi cer scuze în primul rând lui Marius, băiatul implicat în accident. Atât lui, cât și familiei lui, cu care am ținut legătura și cu care m-am și împăcat ulterior, pe toate planurile. Vreau să îmi cer scuze oamenilor pe care i-am dezamăgit, celor care îmi ascultă muzica, celor care mă apreciază și în mod special familiei mele, care a fost și este necondiționat lângă mine, indiferent de orice situație în care aș fi, dar și oamenilor care mă apreciau pentru felul meu de a fi, pentru cum sunt eu”, a declarat Culiță Sterp, pe Instastory.

Citește și: Culiță Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul accidentului. Anchetatorii au extins urmărirea penală

Citește și: Iancu Sterp a vorbit despre noaptea accidentului provocat de Culiță: 'Cu intenție s-a urcat la volan…'

Citește și: Ileana Sterp, după accidentul provocat de Culiță Sterp: „A fost un șoc pentru el. Este de datoria lui să explice”

Citește și: Laura, femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, reacționează dur după accident: „Soția lui știa…”

Ce promisiune a făcut acum fiul mamei Geta

Culiță Sterp este conștient că a dezamăgit mulți oameni, dar a decis că își va schimba viața în bine, după ce a primit această lecție dură.

„Știu că am dezamăgit și poate nu-și mai au rost cuvintele și nici scuzele, dar nu cred că este om în lumea asta fără greșeală. Cred că toți greșim. Poate eu chiar am avut nevoie să fac asta ca viața să mă învețe o lecție foarte importantă din care să îmi iau absolut toate învățăturile și să le duc mai departe. Pot să spun doar că mi-am promis mie că vor fi multe lucruri care se vor schimba în viața mea în bine. Sincer, cam asta a fost cea mai mare palmă pe care o puteam primi de la viață până acum, ca să rămân cu picioarele pe pământ”, a mai completat Culiță Sterp.

Culiță Sterp, mesaj pentru cei care l-au criticat

Fiul mamei Geta le este recunoscător celor care i-au transmis mesaje dure pentru că își acceptă vina și consideră că reacția acestor oameni a fost una îndreptățită.

„Vreau să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți alături, dar sincer și pentru criticile pe care le-am primit pentru că le-am meritat. Eu pot doar să vă promit că o să rămân același om, indiferent de situațiile prin care am trecut. O să rămân cu mult mai multe lecții învățate pentru o viață mai bună pe viitor. Nu vă spun mai multe deocamdată. Vă doresc tot ce este mai bun și vă mulțumesc încă o dată celor care au fost alături de mine, dar și celor care m-ați criticat pentru că ați făcut-o pe bună dreptate”, a încheiat Culiță Sterp.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton