Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! Când se difuzează și cine sunt semifinaliștii din sezonul 2

 Laciu Andreea
.

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! În această seară, emoțiile din jungla Republicii Dominicane sunt la cote maxime! În această seară, cei patru concurenți rămași, semifinaliștii din sezonul 2, se luptă pentru șansa de a ajunge în marea finală. Anisia Gafton, Sali Levent, Giani Kiriță și Radu Vlăduț se confruntă în această seară în ediția care începe de la ora 21:30, la Pro TV. Pe măsură ce se apropie marea finală, se încinge competiția, se agită spiritele și se destramă prieteniile legate până acum în junglă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! După eliminarea lui Cristi Mitrea, cei patru concurenți rămași păreau mai uniți ca niciodată de bucuria plecării acestuia. Însă, starea de bine nu a durat prea mult, căci au revenit conflictele. Radu Vlăduț se simte ținut la distanță de ceilalți trei concurenți, în timp ce Anisia Gafton este dezamăgită de atitudinea lui Sali Levent, pentru că acesta a decis să îl susțină pe Giani Kiriță.

finala-sunt-celebru-1finala-sunt-celebru-1

Când se difuzează finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Sunt patru semifinaliști, dar numai trei dintre ei vor merge mai departe în marea finală, acolo unde își vor disputa titlul de „Regele” sau „Regina” Junglei. În seara aceasta, Anisia Gafton, Giani Kiriță, Sali Levent și Radu Vlăduț sunt cei patru semifinaliști ai sezonului 2 „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Vor trece printr-o probă de forță și de rezistență, în urma căreia vor fi aleși primii doi finaliști. Ulterior. cei care se clasează pe ultimele două locuri vor juca și ei încă un joc, iar câștigătorul sau câștigătoarea va primi cea de-a treia șansă pentru marea finală.

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! se va difuza în direct, în seara de joi, 24 noiembrie, informează Libertatea.ro.

Citește și: AMI, adevărul despre tensiunile de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Multora le-au căzut măștile. Unii au uitat să mai fie oameni' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în anul 1992, la începutul carierei în televiziune: „Prima mea delegație”

Citește și: 5 ani fără Stela Popescu. Bărbații care i-au marcat actriței viața și cariera: „Întotdeauna mi-a fost frică de durere”

Citește și: De ce s-a operat Giani Kiriță după show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Mi-au apărut niște…'

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! „A fost un drum foarte lung pentru Anisia și Giani, și ceva mai scurt pentru Radu și Sali. Cu toate acestea, ați trecut prin multe ca să ajungeți aici, în acest moment care vă poate încununa tot efortul de până acum. Este extrem de important!', le va spune Cabral celor patru semifinaliști.

„Semifinala aceasta este foarte, foarte importantă! Sunteți în fața jocului care vă poate răsplăti toate eforturile de până acum. Ați luptat, v-ați întrecut în această aventură, atât între voi, dar mai ales cu voi', este mesajul Adelei Popescu pentru cei patru curajoși.

Anisia Gafton, dezamăgită de Sali Levent

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! În ultimele ore petrecute în jungla din Republica Dominicană, apar tensiuni de unde nu te aștepți. Ansia Gafton a decis să își spună oful în legătură cu Sali Levent. Atunci când s-au dizolvat cele două echipe existente până atunci, acesta a decis să îl susțină mai mult pe Giani, fostul rival.

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! „Sunt puțin dezamăgită de Sali, s-a focusat mai mult pe Giani decât pe mine. Nu cu încurajări pentru mine, ci cu încurajări pe Giani. În timpul jocului, nu mai era prietenul meu, nu mai era cum se dă el, nu știu ce să zic. Oamenii se schimbă', a spus Anisia în semifinală.

Această schimbare de atitudine a fost observată și de Radu Vlăduț.

„Ea l-a adus pe Sali până aici, el putea pleca acasă în prima săptămână, dacă lucrurile ar fi mers așa cum aș fi vrut eu. Dar nu! Ha, ha, ha, hi, hi, hi! Ce caterincos! Îl ducem mai departe și uite că l-am dus până aici', a mărturisit el.

Sursă foto: pagina de Facebook a emisiunii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton