Cristina Cioran, mesaj controversat după despărțirea de Alex Dobrescu: ”Pe cine nu lași să moară...”

 Calin Maria Bianca
.

Cristina Cioran, mesaj controversat în mediul online, după despărțirea de Alex Dobrescu. De mai bine de trei săptămâni, vedeta și tatăl copilului ei au anunțat că se separă. În tot acest timp s-au certat pe diverse subiecte, ba chiar Alex Dobrescu s-a afișat cu o altă femeie. Acum, frumoasa blondină a postat un nou mesaj subtil pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a luat din nou pe toată lumea prin surprindere. După ce Alex Dobrescu s-a afișat cu o altă femeie, vedeta a postat un mesaj prin care a explicat că povestea lor de dragoste s-a încheiat, la fel și aceste subiecte ce îi au drept protagoniști. Azi, lucrurile au luat o altă întorsătură.

4125d412-c772-4eea-8831-01ffb7bd31164125d412-c772-4eea-8831-01ffb7bd3116

Cristina Cioran a postat un mesaj în urmă cu scurt timp prin care dă de înțeles că din nou se află în conflicte cu Alex Dobrescu. Vedeta a dat de înțeles printr-un proverb des întâlnit că fostul ei iubit nu-i merită iertarea, ci din contră, merită să i se vadă 'adevărata față'.

Citește și: Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu, tatăl copilului ei, s-a afișat cu noua iubită:”O poveste care s-a închis…”

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Citește și: Ce a pățit Gheorghe Turda la înmormântarea lui Alexandru Arșinel. Superstițiile spun că e semn rău:'Când am ieșit din cimitir…'

Citește și: Fiicele Danei Budeanu au împlinit 18 ani:”Le-am arătat că iubirea-i tot”. Cum arată gemenele Maria și Dana

Cristina Cioran, mesaj controversat în mediul online, după despărțirea de Alex Dobrescu

Cristina Cioran este destul de discretă cu viața ei privată, astfel că aparițiile în mediul online sunt destul de rare. Cu toate astea, nu a lăsat subiectele privind despărțirea de Alex Dobrescu necomentate. Vedeta și-a spus punctul de vedere și a lămurit situația pe rețelele de socializare, însă azi, când toți credeau că s-a terminat între ei, a postat un nou mesaj controversat.

'Sunt oameni pe care nu merită să-i ierți! Sunt oameni care merită să fie expuși pentru ceea ce sunt cu adevărat…. Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești. E adevărat! ….', este mesajul subtil postat de către Cristina Cioran în mediul online.

Cristina Cioran: 'O poveste care s-a închis'

Ieri, după ce Alex Dobrescu s-a afișat cu o altă femeie, în timp ce se sărutau, Cristina Cioran le-a explicat fanilor că povestea dintre ea și tatăl fetiței sale s-a închis. Vedeta nu a dorit să ofere mai multe detalii, ci doar a explicat că nu mai au vreo legătură unul cu altul și că nu o să mai vorbească despre despărțirea lor. Cu toate astea însă, azi a postat un nou mesaj ce pune pe oricine pe gânduri!

„Știu că îmi cereți un punct de vedere, deocamdată nu este cazul. Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis. Fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine este importantă este Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei. Este bine, a trecut peste otită. O să ne mai auzim, dar vă mulțumesc.', a transmis Cristina Cioran pe rețelele sociale ieri.

Alex Dobrescu are o nouă iubită

Cristina Cioran susținea în urmă cu o săptămână faptul că fostul ei iubit nu poate accepta despărțirea. Ba mai mult, a spus că din acest motiv continuă să o denigreze și să o înjosească în mediul online. La scurt timp însă, Alex Dobrescu a dovedit exact opusul. S-a afișat cu o brunetă misterioasă în lift și s-au pozat în timp ce se sărutau pasional, asumându-și poza și totodată relația cu ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton