Culiță Sterp, adus în cătușe în fața magistraților. Artistul a fost plasat sub control judiciar

 Dumitrache Laura
.

Primele imagini cu Culiță Sterp adus în cătușe în fața magistraților. Artistul a ajuns vineri în fața magistraților după ce a provocat un accident rutier grav. Culiță Sterp a condus cu viteză prin Cluj-Napoca, a trecut pe culoarea roșie a semaforului, lovind în plin un autoturism care circula regulamentar. Ulterior, oamenii legii au stabilit că manelistul era beat. Iată primele imagini cu Culiță Sterp, încătușat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

UPDATE- După audierea lui, magistraţii au decis să-l plaseze sub control judiciar, scrie RTV.

Culiță Sterp a ajuns în urmă cu câteva minute în fața magistraților. Artistul este acuzat că nu a oprit la semnalele polițiștilor, a gonit cu viteză prin Cluj-Napoca, a provocat un accident rutier și a fugit de la locul accidentului. Cântărețul a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni în urma incidentului.

Culita sterpCulita sterp

Potrivit România TV, Culiță Sterp a ajuns vineri în fața magistraților după ce a petrecut noaptea în arestul poliției. Culiță Sterp a fost adus cu cătușe la mâini, în fața judecătorilor din Cluj. Artistul și-a protejat chipul cu o mască, purtând și gluga pe cap.

Citește și: Culiță Sterp, pus la zid de Cătălin Cazacu și Andrei Ștefănescu după ce a condus băut și a făcut accident:'Încep să derapeze acești oameni care se bucură de atenție'

Citește și:Primele imagini cu femeia care se afla alături de Culiță Sterp în mașină, în momentul accidentului.Ce au făcut cei doi, înainte

Citește și:Radu Vâlcan pleacă în Thailanda pentru Insula Iubirii 7:”Filmez peste șapte ore pe noapte”

Citește și:Cristi Mitrea a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Cum au reacționat ceilalți concurenți:„Acest om rău…'

Culiță Sterp așteaptă să afle dacă stă 30 de zile în arest

Culiță Sterp a fost adus în fața magistraților, încătușat. Artistul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce a provocat un accident rutier grav. Manelistul a fost implicat într-un accident, în noaptea de miercuri spre joi. Acesta a condus sub influența băuturilor alcoolice și a trecut pe culoarea roșie a semaforului, lovind în plin un autoturism care circula regulamentar. Fiul mamei Geta urmează să afle dacă va rămâne reținut pentru următoarele 30 de zile.

După ce și-a petrecut noaptea în arest, Culiță a fost aduc cu cătușe la mâini, în fața judecătorilor din Cluj. „A părăsit locul accidentului fără încuviințarea polițistului. Avem o ancheta penală în curs, astăzi cetățeanul respectiv va fi prezentat în fața instanței și instanța va fi cea care decide măsurile. Eu nu vreau să împart cetățenii pe categorii socio-profesionale, eu vreau să spun că sunt cetățeni care respectă legea și cetățeni care nu respectă legea în România', a spus ministrul de Interne, Lucian Bode.

Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului

La scurt timp după incident, Culiță Sterp a fugit de la locul accidentului. Acesta a intrat pe interzis, a parcat mașina și a sărit gardul unui șantier. Polițiștii l-au găsit la scurt timp și l-au testat cu etilotestul și s-a dovedit că avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Șoferul aflat în mașina lovită de Culiță Sterp a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital. Înainte a de provoca accidentul, Culiță Sterp a fost surprins de radar pe o șosea din Cluj-Napoca, conducând cu 96 km/h.

Artistul este cercetat de polițiști

Culiță Sterp este cercetat acum de autorități, fiind acuzat de trei infracțiuni. Artistul este cercetat pentru vătămare corporală și conducerea sub influența acoolului. De asemenea, cântărețul a fugit de la locul accidentului și a refuzat să oprească la un control de rutină al Poliției.

Culiță Sterp a încercat să se facă nevăzut de presă, în momentul în care a fost adus cu cătușe la mâini, în fața magistraților. Deși a primit multe întrebări din partea jurnalistilor, artistul a refuzat să vorbească.

Sursă foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton