Radu Vâlcan pleacă în Thailanda pentru Insula Iubirii 7: "Filmez peste șapte ore pe noapte"

 Dumba Gabriela
.

Radu Vâlcan pleacă în Thailanda pentru a filma Insula Iubirii sezon 7. „Insula Iubirii', reality show-ul prin intermediul căruia concurenţii au şansa să îşi pună la încercare intensitatea şi veridicitatea sentimentelor, se pregăteşte să întâmpine noi cupluri curajoase şi dornice să trăiască experienţa vieţii lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Peste câteva zile, Radu Vâlcan şi echipa de filmare de la Insula Iubirii vor pleca în Thailanda, acolo unde se va filma cel de-al şaptelea sezon al show-ului de la Antena 1.  Radu Vâlcan a făcut primele declarații legate de noul sezon Insula Iubirii și a dezvăluit cu ce gânduri pleacă într-o nouă aventură.

34343-134343-1

Radu Vâlcan, primele declarații despre Insula Iubirii 7

Radu Vâlcan pleacă în curând în Thailanda, pentru a filma Insula Iubirii 7 și spune că abia așteaptă noua provocare, mai cu seamă că 7 este o cifră magică.

„Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra, asta, şapte, se spune că este una magică.

Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte.

Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit!', a declarat Radu Vâlcan.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon „Insula Iubirii'. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la „Insula Iubirii'. 

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, din nou în instanță, pentru domiciliul copiilor:'Om mai perfid și mai viclean nu am întâlnit'

Citește și: Surorile lui Petrică Mîțu Stoian, implicate într-un nou scandal la un an de la moartea artistului:’Au uitat că l-am ajutat’

Citește și: Leonard Miron are coasta fisurată și mâna ruptă. A ajuns de urgență la spital:„M-am împiedicat și…’

Ce spune Adela Popescu despre prestația lui Radu Vâlcan la Insula Iubirii

Radu Vâlcan este lupul moralist de la Insula Iubirii, așa cum îl numește Adela Popescu și soția lui este mândră de felul în care gestionează conflictele din emisiune. Prezentatoarea de la Pro TV este și ea fan al emisiunii și spune că nu ratează nici un episod.

Sunt cea mai mândră de el! Să știi că noi vedem emisiunea în avans, o privim și tot stăm seara, când culc eu copiii la opt jumate, cobor, ne punem un pahar de prosecco și dăm drumul la Insula Iubirii și analizăm foarte multe, tot ce se întâmplă.

Sunt foarte mândră de el, mi se pare că a evoluat enorm, chiar și în postura asta de lup moralist la Insula Iubirii, dar acum o face cu mult mai multă înțelepciune decât înainte’, spunea Adela Popescu acum ceva timp.

Radu Vâlcan a dezvăluit că și Adela Popescu obișnuiește să-i ofere sfaturi în legătură cu modul în care moderează celebra emisiune.

„Ma bucur când văd oameni în jurul meu curioși, nerăbdători să înceapă episodul următor. Asta este satisfacția supremă. Evident că mă uit și îmi dau seama că aș fi putut să formulez altfel o întrebare, o abordare diferită a unei situații, însă una e să judeci totul la rece, din confortul fotoliului tău de acasă şi alta să trăiești evenimentele la intensitate maximă, din mijlocul lor’, a declarat Radu Vâlcan pentru Playtech, acum ceva timp.

„Sigur, mereu. Și, în ea am cea mai mare încredere, o cred pe cuvânt’, a mai spus prezentatorul când a fost întrebat dacă Adela vine cu remarce legate prestația sa.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton