TikTokerul Florin Habibi și-a dat foc în direct! Prietenii lui explică gestul șocant: "A făcut asta ca un strigăt de ajutor"

 Dumba Gabriela
.

Florin Habibi, celebru pe TikTok, și-a dat foc în direct și mii de fani i-au sărit în ajutor imediat. Șocați de gestul lui Florin Habibi, fanii săi au sunat la 112 și au încercat să-l ajute fiecare cum a putut. Florin Habibi a ajuns de urgență la spital, cu arsuri grave, iar prietenii apropiații au explicat care au fost motivele din spatele acestui gest șocant al tiktokerului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Habibi și-a dat foc în direct, pe TikTok, în urma vieții grele și a supărărilor pe care le căra pe umeri. Unul dintre prietenii tânărului a vorbit despre încercările la care viața l-a supus pe Florin și de ce a clacat atât de rău încât să vrea să-și ia viața sub privirile a mii de oameni.

78777877

De ce și-a dat foc Florin Habibi pe TikTok

Tiktoker-ul român a decis să-și pună capăt zilelor dându-și foc chiar în fața celor prezenți în timpul live-ului. A turnat pe el un lichid de culoare albastră, iar apoi și-a dat foc folosindu-se de brichetă.

Toți cei care îl urmăreau în acel moment, au apelat numărul de urgență 112 și tânărul a ajuns la spital cu arsuri grave. Florin Habibi locuia într-o casă modestă alături de mama lui, cu grave probleme de sănătate, dar și de nepoata lui, Narcisa.

Tiktokerul petrecea zilnic ore bune pe această platformă, acolo unde primea donații de la sutele de mii de fani pe care le are. Din momentul în care și-a expus prea mult viața personală pe Internet, autoritățile au decis ca nepoata lui, Narcisa, să fie dată în grija statului, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase:'E un joc urât'

Citește și: Leonard Miron are coasta fisurată și mâna ruptă. A ajuns de urgență la spital:„M-am împiedicat și…’

Citește și: Iancu Sterp i-a transmis un mesaj lui Culiță Sterp, după ce a provocat un accident în Cluj-Napoca:'Campionii nu mor niciodată'

El a făcut asta ca un strigăt de ajutor, eu vă spun 100% că nu a vrut să facă asta, dar a simțit ca nu mai are putere. Nu avea nicio mână de ajutor, din nicio parte, a spus că nu mai are rost… Eu personal am stat de vorbă cu el, el se gândea în continuare să facă prostii.

Mi-a arătat că se bucură că vede că ne luptăm să îi salvăm fetița. Asta e cea mai mare supărare, că i-a luat fetița de lângă el, că nu mai e Narcisa acasă. El înainte să facă treaba asta a primit un videoclip cu fetița unde este tratată prost…', a povestit un prieten apropiat al lui Florin Habibi pentru Spynews.ro.

Cum se simte Florin Habibi după ce și-a dat foc pe TikTok

Florin Habibi a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce și-a dat foc pe TikTok și urma să fie transportat la Iași, cu elicopterul, dar condițiile meteo nu au permis zborul.

'Depinde de starea emoțională, mi-a spus medicul, vestea rea e că își poate schimba starea emoțională și se poate transforma într-o persoană cu probleme.

S-a făcut o comisie, a vrut să îl trimită la Iași, am înțeles că sunt mai multe persoane în România arse, mai mult decât el, plus că a plouat astăzi, nu zboară elicopterul„, spunea prietenul târărului recent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton