Culiță Sterp a fost jefuit. Ce s-a întâmplat cu seiful din casa mamei Geta: "Era o sumă uriașă"

 Laciu Andreea
.

Veste cruntă pentru mama Geta și copiii ei! Culiță Sterp a fost jefuit în urmă cu aproximativ două săptămâni și jumătate, dar abia acum s-a aflat adevărul. Ce a dezvăluit sora artistului acum?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva săptămâni, Iancu Sterp anunța cu bucurie că i-a făcut o surpriză frumoasă mamei lui și că o duce la mare. În fix aceeași perioadă, s-a nimerit ca Geta, sora lui Culiță și a lui Iancu, să fie nevoită să plece la Cluj, pentru un examen. Hoții au profitat de acest lucru și au dat marea lovitură în lipsa tututor celor care stau în locuința mamei Geta.

culita-sterp-1culita-sterp-1

Culiță Sterp a fost jefuit. Unde se afla seiful

Se pare că artistul ținea un seif voluminos într-un dulap din casa mamei sale. Acesta se afla de puțin timp acolo și nu urma să rămână permanent. Din păcate însă, se pare că hoții au studiat cu multă atenție totul, căci au spart locuința și au furat seiful atunci când nu se afla nimeni acasă.

Mai pe scurt, ne-o fost spartă casa. Acum nu mai e cazul de râs. În urmă cu două săptămâni și ceva, mama cu Iancu erau la mare. E o prostie să postezi ceva în timp real. Adică dacă tu acum ești la mare nu posta asta fix acum, îi dai hoțului un pont. A intrat cineva în casă, e o sumă mare de bani. Eu luni am plecat la Cluj că aveam un examen marți dimineața.

Când am venit acasă, am văzut din stradă becul aprins în camera în care suntem acum, aici se aflau și banii. Poarta cea mare întredeschisă, cea mică era încuiată. Am intrat în curte și am început să o strig pe mama, nu răspunde nimeni. Urc pe scări și intru în living, o strig în continuare. Eu când am plecat din Cluj, mama era în Sebeș. O sun, zice nu sunt acasă, că m-am oprit la Milan. Am venit spre camera asta că era becul aprins„, a povestit Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, conform Informeria.

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: „Ne-a părăsit acum opt ani. Stă cu o femeie. Eu încă îl mai aștept”

Citește și: Florin Pastramă are acces total la banii lui și ai lui Brigitte, deși au fost la un pas de divorț:„Eu iau încasările'

Citește și: Cătălin Măruță, replică surprinzătoare pentru Daniela Iliescu, logodnica lui Culiță Sterp, în direct, la TV: „Să nu mai dai banii la…'

Citește și: Cum a câștigat Antonia primii bani, înainte de a deveni cântăreață: „Am ales drumul acesta pentru a mă putea întreține' / EXCLUSIV

Câți bani se aflau în seiful cântărețului

Cu toate că nu au dat o sumă exactă, mama Geta și Geta, sora lui Culiță Sterp, au recunoscut că suma care se afla în seiful furat era una cu adevărat impresionantă.

Când am intrat am văzut dulapul deschis, am văzut pătura aruncată și un preș pe jos, pe care noi le aveam pe seif. Am avut o chestie foarte mare unde țineam banii. Seiful era foarte mare, avea 100 de kilograme pe puțin. Era mare și greu. Ceea ce înseamnă că au fost minim 2-3 persoane. L-am sunat pe prietenul meu și i-am zis că nu e seiful lui Culiță aici.

Noi nu am avut frică, dar când mi-a zis Sebi să ies afară că poate e cineva în casă, mi s-a făcut frică. L-am sunat pe Culiță, banii cei mulți îi aparțineau lui Culiță. În seara aia nu am mai intrat în casă, sunt două săptămâni și nu ai liniște la tine în casă. Era o sumă uriașă, era o sumă foarte mare, seiful era negru, mare fără niciun mâner, a mai dezvăluit sora lui Culiță Sterp, în vlogul de pe Youtube.

Ce s-a întâmplat cu camerele de filmat

Din păcate pentru Culiță Sterp, mama lui avea doar o cameră de filmat, dar pe care hoții au observat-o și au întors-o special ca să nu fie văzuți. După ce Geta Sterp, sora artistului, s-a dus la primărie să întrebe dacă există cumva o dovadă de pe camerele de supraveghere amplasate în comună, a aflat cu stupoare că acestea nici măcar nu funcționează, de fapt. Așa s-a decis că un vlog pe Youtube poate fi șansa de care au nevoie ca să prindă hoții.

Am făcut acest vlog că poate aflăm o informație să prindem hoții. Oferim și o recompensă. Trăim în niște vremuri tare grele. Am avut o cameră la intrare, dar au ridicat-o în sus', a încheiat Geta Sterp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton