Prințul George împlinește astăzi 9 ani! Ce fotografie au publicat ducele şi ducesa de Cambridge

 Dumba Gabriela
.

Prințul George a împlinit 9 ani pe 22 iulie! A devenit o tradiţie pentru Ducele şi Ducesa de Cambridge să marcheze ziua de naştere a copiilor lor cu un nou portret regal. În fotografia realizată de Kate Middleton, Prinţul George a fost surprins atunci când se afla cu familia în vacanţă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Prinţul George, care astăzi împlinește nouă ani, este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după tatăl său, William, şi bunicul său, Charles. Fotografia postată de ducele şi ducesa de Cambridge pe contul de Instagram a strâns, încă din primele ore, sute de mii de like-uri și urări de „La mulți ani!”.

Duke and Duchess of Cambridge visit Cardiff Castle, UK – 04 Jun 2022Duke and Duchess of Cambridge visit Cardiff Castle, UK – 04 Jun 2022

Prințul George împlinește astăzi 9 ani

Prinţul George, care împlineşte 9 ani vineri, 22 iulie, apare zâmbitor în portretul publicat de Palatul Kensington. Poza a fost realizată de mama sa, în timpul unei vacanțe cu familia, în Marea Britanie, la începutul acestei luni.

Ducesa de Cambridge, care este pasionată de fotografie, publică în mod regulat fotografii cu copiii ei, pentru a marca ziua lor de naştere.

La începutul acestui an, Kate și William au împărtășit publicului o fotografie cu fiul lor cel mic, prințul Louis, care apărea zâmbitor pe o plajă din Norfolk, potrivit libertatea.ro.

Citește și: Cum a fost surprinsă Oana Roman cu un alt bărbat, la mare .Reacția neașteptată a lui Marius Elisei

Citește și: Laurette a avut arsuri grave pe abdomen, în încercarea de a scăpa de vergeturi. Ce i-a transmis lui Buhnici: „Nu e simplu să…

Prințul George este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic

Prinţul George s-a născut la maternitatea privată Lindo Wing a Spitalului St Marys din Paddington, centrul Londrei, pe 22 iulie 2013.

Pe 24 iulie 2013, Ducele și Ducesa de Cambridge au anunțat că își vor numi copilul George Alexander Louis și că va fi cunsocut oficial drept Prințul George de Cambridge.

Prințul este al treilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, după tatăl său, William, şi bunicul său, Charles.

William și Kate au sărbătorit nașterea prințului George la Muzeul Național de Istorie Naturală din Londra și au publicat pozele pe rețelele de socializare.

Membrii Casei Regale sunt într-o continuă sărbătoare după ce pe 2 iunie au sărbătorit Jubileul de Platină al reginei.

Pe lângă prințul George, ducii de Cambridge mai au doi copii, pe Charlotte în vârstă de 7 ani și pe prințul Louis, în vârstă de 4 ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton