Smiley a filmat scene provocatoare, în pădure, cu o artistă: „Se întâmplă anumite lucruri... pasionale”

 Martin Lorena
.

Cu cine a filmat Smiley scene provocatoare, în pădure. Smiley este unul dintre cei mai admirați artiști din România. Acesta are o relație absolut superbă cu Gina Pistol, femeia care i-a dăruit și un copil. Cântărețul a fost protagonistul unor scene extrem de provocatoare alături de o colegă de breaslă pentru filmul „Legații'. În tot acest timp, partenera lui de viață a fost prezentă, dar nu implicată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Smiley apare în filmul „Legații' alături de alți artiști cunoscuți din România, precum Augustin Viziru, Speak și Ștefania, Nicole Cherry, Skizzo Skillz sau David Ioniță aka Keed, solistul din trupa Șatra B.E.N.Z, dar și de Andrada Popa, fosta membră a trupei LalaBand. Pe parcursul peliculei, acesta are mai multe scene erotice alături de o colegă de breaslă.

pozapoza

Actrița Andrada Popa a fost cea care a filmat scenele fierbinți alături de Smiley. Iată declarațiile făcute de fosta membră a trupei LalaBand!

Citește și: Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol.Momentul a fost imortalizat pe Instagram

Citește și: Ce problemă are Gina Pistol:„Nu știu dacă e cauză hormonală sau post-COVID’

Citește și: Cristi Brancu, despre divorțul cuplului Alina Sorescu – Alexandru Ciucu:'E limpede că nu s-au înțeles la notar'

Citește și: Anca Țurcașiu a plâns la TV după ce fiul ei s-a căsătorit.Ce a făcut nora artistei din prima clipă în care a văzut-o

Smiley a filmat scene provocatoare, în pădure, cu o artistă de la noi

Cu cine a filmat Smiley scene provocatoare, în pădure. Andrada Popa a vorbit despre scenele pe care le-a petrecut alături de Smiley în pădure, în timpul filmărilor pentru pelicula „Legații'. Aceasta a mărturisit că toți colegii prezenți au făcut multe glume cu privire la momentele pasionale dintre cei doi protagoniști.

„În afară de faptul că eram legați și eram în pandemie, e o scenă cu mine și Smiley, în care se întâmplă anumite lucruri… pasionale. Trebuie să te uiți, dacă nu te-ai uitat. E o scenă în care, noi, legați acolo, ne-am gândit „hai că ar fi o idee bună să aprindem focul', la figurat, în pădure. Scena dintre mine și Smiley a fost probabil cea mai așteptată de către colegii de platou care au făcut toate glumele posibile și imposibile timp de 3 săptămâni. Secvența a rămas printre ultimele de filmat așa că am avut destul timp să mă stresez. Deși pe TV nu apar decât 10-15 secunde, noi am filmat duble din toate unghiurile. Îmi aduc aminte că prima dublă a început cu stângul. A trebuit să îl împing pe Smiley pe spate, iar el mi-a pus piedică din greșeală și am căzut unul peste altul și ne-am dat cap în cap. Nu pot să spun că a fost o scenă grea, dar a fost cu siguranță o provocare”, a declarat ea pentru Click.

„Am fost fan Smiley'

Andrada a explicat faptul că a fost mare fană Smiley în copilărie, iar scenariul a impresionat-o. Aceasta recomandă filmul atât pentru acțiune, cât și pentru colegii de echipă.

„Eu, când eram mai mică, am fost, ca orice om, fană Smiley și când am citit scenariul am zis: „Aoleu, nu pot să cred că se întâmplă treaba asta!'. Dar a fost o experiență foarte mișto. Eu spun că a ieșit ce trebuie. Vă invit să vedeți filmul în care mai joacă Nicole Cherry, Ștefania și Speak, Skizzo Skillz sau David Ioniță aka Keed, solistul din trupa Șatra B.E.N.Z. și participant la „Chefi la cuțite”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton