Cum a fost jefuită Carmen Harra în America: "Am suferit mult sabotaj de la români. Mi-au furat casa"

 Dumitrache Laura
.

Carmen Harra este cunoscută de ani buni drept clarvăzătoare Chiar și așa, Carmen Harra s-a făcut remarcată cu vocea ei, fiind pasionată de muzică. Pe lângă această calitate, vedeta are darul de a prevesti catastrofele lumii. Cu toate astea, Carmen nu a reușit să împiedice să fie jefuită în America.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen Harra este o cântăreață, iar în urmă cu 40 de ani a făcut parte din trupa Trio Express. Pe lângă asta, artista este de profesie psiholog. În 1983, Carmen Harra a plecat pentru o vreme în Suedia, după care s-a mutat definitiv în Statele Unite ale Ameriici. Deși nu se aștepta la asta, vedeta a trecut printr-o experiență de neuitat.

Carmen Harra jefuitaCarmen Harra jefuita

Carmen Harra este stabilită în SUA de aproape patru decenii. Clarvăzătoarea a reușit să câștige bani frumoși cu darul ei, dar a avut parte si de momente neplăcute. Vedeta recunoaște că românii au fost cei care i-au pus cele mai multe piedici și au păcălit-o.

Citește și: Ce sfat i-a dat Carmen Harra Anamariei Prodan:„Și sufletul mamei ei și-ar dori același lucru'

Citește și: Motivul pentru care Carmen Harra este singură de 11 ani, după moartea soțului:”Defectul viziunilor mele”

Citește și: Ce boală a făcut Nicholas, fiul Elenei Gheorghe:”O forma destul de severă”

Citește și: Cum se înțelege soțul Bellei Santiago cu fiica artistei, dintr-o altă relație:„Am vrut să o înfiez'

Cum a fost jefuită Carmen Harra în America

Carmen Harra este născută în 1955 și puțină lume știe că este nepoata lui Octavian Goga. De ani de zile, Carmen Harra a devenit o clarvăzătoare celebră, iar de-a lungului anilor a câștigat milioane de euro. Cu toate astea, vedeta recunoaște că a trecut prin momente neplăcute și chiar românii au fost cei care i-au pus multe piedici. Clarvăzătoarea mărturisește că a fost jefuită în America. Carmen Harra a mărturisit că românii i-au furat casa și drepturile de autor.

Am trăit-o pe pielea mea, în New York, încercând să fac businessuri la care românii m-au sabotat totdeauna.

De fapt, eu am suferit foarte mult sabotaj de la români. Nu știu de ce. Și mi-au furat casa, drepturile de autor. Nu am să înțeleg niciodată de ce s-au întâmplat lucrurile astea. Dar, per total, românii sunt foarte deștepți și un popor extrem de generos, de bun, de primitor, cu calități extraordinare„, a declarat Carmen Harra pentru ciao.ro.

Carmen Harra, despre cel mai mare defect al românilor

Carmen Harra s-a mutat din țară în urmă cu mulți ani, trăind o nouă viață în America. Vedeta susține că americanii sunt oameni superficiali, dar români sunt oameni mai complexi. Clarvăzătoare este dezamăgită că neamul ei sabotează și se preocupă prea mult de viața celorlalți.

Și americanii și românii și oamenii, în general, au calități și defecte. Americanii nu sunt, părerea mea, suficient de profunzi. Sunt poate prea superficiali. Românii însă au un viciu, părerea mea. Dorința asta întotdeauna, să moară capra vecinului. Au problema asta pe care aș vrea să nu o aibă. Se luptă între ei… Dorința asta de a fi cel mai tare, de a îl ignora pe celălat, de a se sabota între ei. Asta nu am să înțeleg niciodată„, a mai spus clarvazatoarea.

Clarvăzătoarea Carmen Harra, despre sfârșitul lumii

Carmen Harra a făcut numeroase previziuni despre sfârșitul lumii. Recent, clarvăzătoarea a prezis ce se va întâmpla în următorii 11 ani. Conform acesteia, sfârșitul lumii înseamnă răul pe care oamenii îl pot face. „Sfârșitul omenirii în teorie nu ar trebui să vină curând. Și durează mult până când lumea s-ar sfârși și lumea nu ar trebui să se sfârșească.

Dat fiind răul din om care la ora actuală are și bomba atomică, iată că ne pasc niște nenorociri pe care noi le puteam amplifica. Și noi participăm în cererea lor. Noi, omenirea, ne putem face rău din tendința noastră destructivă. Și aici este frica mea de ce se va întâmpla în următorii 11 ani. Sau ce se întâmplă în următoarea sută de ani. Frica este această bombă nucleară, acest cataclism care poate să vină. „, a mai spus Carmen Harra pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton