Luminița Anghel, după ce a primit mai multe acuzații din partea fiului adoptiv, David Pușcaș: „Mi-am făcut datoria cât s-a putut”

 Borcilă Andreea
.

Replica Luminiței Anghel, după ce a primit mai multe acuzații din partea fiului adoptiv, David Pușcaș. Tânărul a ieșit din nou în lumina reflectoarelor și i-a adus artistei încă o serie de acuzații. Cei doi păreau că au îngropat securea războiului și au rămas în relații bune, însă nici de data asta lucrurile nu au mers mai bine. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Luminița Anghel și-a adoptat fiul pe când David Pușcaș avea doi ani, iar soțul ei era pe atunci Marcel Pușcaș. Nu este prima dată când tânărul de 23 de ani intră în conflict cu mama sa. După șapte ani de certuri și reproșuri, cei doi păreau că s-au împăcat și că au ales să rămână în relații mai bune. Anul trecut, când artista a împlinit 53 de ani, fiul ei adoptiv i-a trimis un mesaj emoționant: „Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine şi prin arta ta'

David-Puscas-6David-Puscas-6

David Pușcaș își dorește să lucreze în televiziune ca reporter sau prezentator, dar are nevoie să urmeze cursuri de specialitate pentru a-și putea împlini visul. La 23 de ani, fiul adoptiv al Luminiței Anghel locuiește singur într-o garsonieră din București. A cochetat cu televiziunea, chiar și cu muzica. Este totodată pasionat de rețelele sociale și își dedică timpul, în mare parte, Instagramului. Astfel, tânărul este activ și postează des fotografii sau videoclipuri din viața sa. 

Citește și: Cum se mai înțeleg Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș:„În ultima vreme…'

Citește și: David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș:”Mamă, tu ai fost îngerul meu…”

Citește și: Cine e Florian Munteanu, românul care va juca în serialul Vikingii:”Sunt foarte mândru”

Citește și: De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă:„Mi-aș fi dorit trei copii'

Replica Luminiței Anghel, pentru David Pușcaș

David Pușcaș a fost invitat recent în emisiunea „În oglindă', moderată de Mihai Ghiță. Acolo, tânărul a vorbit despre copilărie, dar și despre relația cu mama sa. El susține că nu mai ține legătura cu artista și că nu-și vorbesc nici măcar în zilele de naștere. La rândul ei, Luminița Anghel a preferat să nu comenteze afirmațiile făcute de fiul ei adoptiv. În schimb, cântăreața a lămurit că și-a făcut datoria cât s-a putut. 

„Prefer să nu comentez. Mi-am făcut datoria cât s-a putut. Am pus punct. Poate să spună ce dorește. Viața merge înainte. Dumnezeu are grijă de toți, în funcție de fapte', a declarat Luminița Anghel pentru WOWbiz.ro.

David Pușcaș: 'M-a călcat în picioare efectiv'

David Pușcaș, fiul adoptiv Luminiței Anghel, a făcut recent acuzații grave la adresa soțului mamei sale, Silviu Dumitriade. El a povestit despre restricțiile care i-ar fi fost impuse și că ar fi fost bătut cu pumnii și picioarele.

'M-a călcat în picioare efectiv, nimeni în viața mea nu a dat în mine cum a dat el în mine, m-a călcat în picioare. Pumni, picioare. Mama era sus în sufragerie și nu s-a băgat, mi-am dat seama că ea a aranjat toată chestia asta, ea voia să se simtă protejată, ea îi făcea lui foarte mult scandal.

Mi-au impus o grămadă de restricții, de intrat în casă, de ajung acasă. În liceu trebuia să ajung la ora 20:00 în casă, dacă depășeam era nasol, eram pedepsit, eu nu aveam dreptul să deschid frigiderul să mănânc. Eu niciodată n-am putut să mă duc să-mi fac un sandwich, îmi zicea că nu am dreptul pentru că n-am pus bani. Nu aveam voie în sufragerie cu ei, trebuia doar să stau în cameră închis', a povestit David Pușcaș pe YouTube.

David Pușcaș și Luminița Anghel, ani de certuri și reproșuri

În trecut, David Pușcaș i-a adus mamei sale o serie de acuzații, conform cărora Luminița Anghel nu se interesează de el și nu este ajutat. La rândul său, artista a vrut să precizeze cum stăteau, de fapt, lucrurile.  

„Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie.

Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum!

Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs', a declarat solista, la un moment dat, scrie Libertatea pentru femei. 

David Pușcaș: „Mama nu-mi dă mesaje de sănătate'

David Pușcaș a declarat, în emisiunea „În oglindă', că nu mai ține legătura cu artista și că nu și-au mai vorbit de mult timp. Tânărul a mărturisit că a avut o copilărie frumoasă cât a fost mic, locuind alături de Luminița Anghel și Marcel Pușcaș pe Calea Victoriei: „când eram mic nu mi-a lipsit absolut nimic(…) Am crescut pe Calea Victoriei, pe atunci mama era cu tatăl meu, Marcel Pușcaș. Îmi e dor și acum de casa unde am locuit, pentru că eu, în timpul vieții cu mama, ne-am tot mutat. Ei au divorțat, dar a fost frumos până când a intervenit divorțul. Ei au divorțat când aveam vreo 7 – 8 ani', a povestit el.

„Mama nu îmi dă mesaje de sănătate, nu mă caută de sărbători, nu ne vedem de ziua mea, de ziua ei, eu pentru ea nu mai exist', a mai continuat David Pușcaș pe YouTube.

Sursă foto: arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton