Cu cine ar fi înlocuit-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan, la America Express 2023: "Dacă ar fi să mai am o opțiune..."

 Radulescu Ruxandra
.

Cu cine ar fi înlocuit-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan, la America Express 2023. Andreea Antonescu a făcut declarații suprinzătoare despre experiența America Express 2023 pe canalul său de YouTube. Artista a vorbit cu sinceritate despre relația cu prietena ei, Andreea Bălan, în timpul aventurii prin America de Sud. Vedeta a spus cu cine ar fi înlocuit-o pe Andreea Bălan, dacă ar fi avut această opțiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu cine ar fi înlocuit-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan, la America Express 2023. Andreea Antonescu, jumătatea trupei Andre, și-a deschis sufletul în fața fanilor, cu privire la experiența America Express 2023 – Drumul Aurului. Vedeta a menționat, într-un video live pe YouTube, că reuniunea cu fosta colegă de trupă, Andreea Bălan, în cadrul show-ului de aventură a decurs minunată. Fanii au vrut totuși să știe cu cine ar fi ales să meargă, dacă decizia i-ar fi aparținut în întregime. Andreea Antonescu a răspuns că ar fi înlocuit-o pe Bălan, cu un anumit membru al familiei, de care este foarte apropiată.

america-express-editia-37america-express-editia-37

Cu cine ar fi înlocuit-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan, la America Express 2023

În cadrul unei sesiuni de dialog cu fanii, de pe canalul personal de YouTube, Andreea Antonescu a povestit despre relația cu Andreea Bălan, la show-ul America Express 2023. Fanii au fost curioși să afle cu cine ar fi plecat Andreea Antonescu la America Express 2023 în afară de Andreea Bălan, dacă ar fi avut această posibilitate. Vedeta l-a menționat imediat pe fratele ei, Răzvan.

Citește și: Prin ce provocări a trecut Andreea Antonescu la America Express, însărcinată fiind: „Rucsacii cântăreau 12 kilograme, nu vreți să știți ce am mâncat’

Citește și:Andreea Antonescu s-a externat din spital, la 3 zile după ce a născut: „Abia aștept să o duc pe bubulina acasă’. Noi imagini cu fiica artistei

„E o întrebare foarte bună. După episodul cu America Express, mi-am dat seama că partenerul/partenera pe care o ai acolo trebuie să fie o persoană apropiată ție. O persoană cu care să te completezi, o persoană pe care să o cunoști foarte bine. M-am bucurat mult că am plecat cu Andreea, pentru tot trecutul pe care l-am avut împreună și pentru faptul că noi ne cunoaștem foarte bine. Dacă ar fi să mai am o opțiune, ar fi fratele meu, cu care am o relație foarte strânsă. Atunci da, dacă ar fi altă opțiune în afară de Andreea, ar fi fratele meu, Răzvan', a spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, despre Andreea Bălan: „Ne-au unit experiențele grele”

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au demonstrat că s-au maturizat foarte mult și că au lăsat în urmă neînțelegerile. Cele două vedete s-au înțeles de minune, iar Antonescu a vorbit despre aspectele care le unesc, la acest moment.

Citește și: „Fericită lângă un bărbat puternic'. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentine’s Day

Citește și: Iulia Vântur, scene spectaculoase de luptă în noul său videoclip muzical. Cum a reacționat Salman Khan: „Comportamentul lui s-a schimbat…”

„Mi-am dat seama încă din start, încă de când am acceptat această provocare, că vom fi exact noi, cele de acum 20 de ani. Mă bazam că între timp am mai acumulat niște experiență de viață. Am mai citit niște cărți amândouă, ne-am mai aliniat cu planetele și Universul, suntem mame. Ne-au mai unit și alte experiențe grele, care ne-au arătat că indiferent de orice am fost una lângă cealaltă și ne-am susținut atunci când ne-a fost greu. Am bănuit că vor fi și episoade, secvențe, secunde mai dificile, dar ne-am bazat pe noi și am considerat că putem trece cu brio și peste situațiile mai puțin comode', a mărturisit Andreea Antonescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton