Soția lui Christian Sabbagh, despre problemele din relație, după 5 ani de căsnicie: „Am avut parte de multe răutăți, de oameni care au încercat să ne despartă”

 Radulescu Ruxandra
.

Soția lui Christian Sabbagh a vorbit despre problemele din relație, după 5 ani de căsnicie cu prezentatorul TV. Christian Sabbagh și soția lui, Iulia, formeză un cuplu de cinci ani, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Totuși, de-a lungul relației lor, au întâmpinat și greutăți. Iulia și Christian Sabbagh nu s-au lăsat afectați și au trecut cu bine peste tot ce le-a ieșit în cale, astfel că la acest moment au o familie minunată alături de cei doi copii. Soția prezentatorului TV a vorbit totuși despre momentele dificile din relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Christian Sabbagh, despre problemele din relație, după 5 ani de căsnicie. Christian Sabbagh și soția sa, Iulia, trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme, de peste cinci. Prezentatorul s-a căsătorit cu Iulia, la doar șapte luni de la divorțul de fosta soție. Diferența de vârstă dintre Christian Sabbagh și Iulia, de aproape 20 de ani, nu a fost un impediment în calea iubirii lor, astfel că cei doi sunt în ziua de azi căsătoriți și au doi copii. Totuși Iulia Sabbagh a mărturisit că au existat mulți care au încercat să îi despartă pe ea și soțul ei. Iată cum a făcut față cuplul acestor momente!

28165028-1276986549112637-2967100082013200160-o28165028-1276986549112637-2967100082013200160-o

Soția lui Christian Sabbagh, adevărul despre problemele din relație, după 5 ani de căsnicie

Iulia Sabbagh a devenit soția lui Christian Sabbagh la doar câteva luni după ce s-au cunoscut. Iubirea lor nu a fost privită cu ochi buni de toată lumea. Iulia a povestit că anumite persoane au încercat să le facă rău, fiind deranjați de relația lor.

Citește și: „Nu știa cine sunt. Suntem ca Yin și Yang'. Cum și-a cunoscut Christian Sabbagh soția și ce l-a atras cel mai mult la ea

Citește și: „Te sfâșie, nu poți uita”. Christian Sabbagh vorbește despre cel mai dramatic moment din viața lui

În relația cu soțul meu nu a fost totul minunat de la început și nu am avut o poveste de dragoste ca în filme. Am avut parte de multe răutăți în jurul nostru, de oameni care nu ne-au vrut împreună, care au încercat sub orice formă să ne despartă, să ne facă rău, dar pe noi nu ne-a afectat acest lucru, drept dovadă, astăzi avem doi copii minunați, o familie frumoasă

Chiar dacă a fost o relație cu multe provocări, nici măcar oamenilor care s-au opus nu le-am vrut răul și i-am lăsat în voia Domnului. Doar Dumnezeu ne poate judeca și tot El este cel care poate să facă dreptate', a declarat Iulia Sabbagh pentru spectacola.ro.

Iulia Sabbagh, despre relația cu Christian Sabbagh: „Nu sunt o persoana foarte romantică”

Iulia Sabbagh a spus și cum anume s-a transformat relația ei cu Christian Sabbagh, după venirea pe lume a celor doi copii ai cuplului și a menționat că nu este o persoană romantică. Totuși, Iulia a recunoscut că dragostea pe care o simte față de soțul ei, nu se măsoară în cadouri și declarații de iubire.

După ce au apărut copii, nu mai pot spune că este romantismul în floare, pentru că, după o zi de terapii, după programul Anaisei, grădiniță, meditații, pian, nu mai ai timp de romantism.

Citește și: Cine este Emil Rengle. A fost primul dansator care a câștigat „Românii au talent'

Citește și: De la ce porneau discuțiile între Adela Popescu și Radu Vâlcan, în trecut: ‘Eram frumoși în poze și necăjiți pe interior. Aveam deseori conflicte’

Nu sunt o persoana foarte romantică, dar eu trec peste orice problemă, pentru că îl iubesc pe soțul meu, iar el mă iubește la fel de mult. Când iubești, treci peste orice obstacol. Dacă m-ai întreba care ar fi singurul motiv pentru care stau cu Christian Sabbagh, nu aș avea ce să-ți zic, pentru că e o chestie ce ține de sentimente, asta simt. Din punctul meu de vedere, iubirea nu este despre cuceriri, cadouri, atenții, ci despre ceea ce simți.', a mai spus Iulia Sabbagh pentru sursa menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton