Obține o manichiură cu finiș perfect folosind produsele potrivite

 advertising.ringier
.

Chiar dacă poate părea că oja reprezintă ingredientul de bază în conturarea unei manichiuri ideale adevărul este că produsele pentru pregătirea și finisarea unghiei sunt mult mai importante. Acestea dictează atât gradul de rezistență al manichiurii, cât și aspectul final. De aceea este important să te orientezi către acele variante care îți satisfac întocmai cerințele pe aceste planuri. Alege top coat de pe creative-nails.ro și fă un prim pas spre a realiza unghii fără cusur.

De ce este important top coat-ul în manichiură?

Top coat-ul reprezintă ultimul strat în realizarea unei manichiuri. Acesta se utilizează drept finisaj practic și estetic și îndeplinește multiple funcții. În primul rând, se folosește pentru a îmbrăca toate straturile aplicate și pentru a le omogeniza subtil. Totodată, are puterea să niveleze micile defecte și să ofere un luciu subtil unghiei. Nu în ultimul rând, fără top coat, manichiura nu poate fi finalizată pentru că acesta este stratul care se usucă în totalitate și conferă rezistență, spre deosebire de toate celelalte care rămân lipicioase chiar și după polimerizare. 

Cum se aplică acest strat într-un mod optim?

Calitatea produselor utilizate în stilizarea unghiilor influențează major rezultatul final. Totodată, tehnica folosită și pașii urmați pot afecta nu doar aspectul, ci și nivelul de rezistență al manichiurii tale. Ordinea ideală de aplicare este aceasta: primer, bază, ojă sau gel și top coat, dintre care ultimul este foarte important dat fiind faptul că sigilează și protejează toată munca depusă până în acel punct. Poți utiliza fie pensula sa, fie un alt model care îți facilitează aplicarea și din trei mișcări, una pe mijloc și două pe lateral și ar trebui să îmbraci toată unghia în așa fel încât să obții un aspect cât mai uniform. Fiecare strat se polimerizează în lampă măcar 60 secunde pentru  a obține nivelul optim de rezistență. 

Descoperă zecile de opțiuni disponibile la Creative Nails

Dincolo de funcțiile sale practice, acest produs are și un foarte mare rol estetic. Nu doar că poți adăuga strălucire manichiurii tale, însă ai posibilitatea să jonglezi cu finișul după propriile preferințe. Mai exact, ai la dispoziție opțiuni lucioase, satinate, cu sclipici sau chiar mate, în variante diverse de culori sau clasic transparent, precum Milky Base Pink 2in1 15ml Gelaxyo. Diversitatea Creative Nails se concretizează și în multitudinea de branduri care îți propun astfel de produse. Gelaxyo, Cupio, Nartist Pro, Yas sau Crystal Nails sunt doar câteva dintre numele pe care le vei găsi aici. 

Alege doar produse de calitate superioară

Siguranța este element de bază atunci când stilizezi unghii, fie că o faci doar pentru tine ori pentru clientele tale în calitate de tehnician acreditat. Substanțele pe care le pui pe unghii trebuie să fie sigure și testate în prealabil astfel încât să eviți riscul apariției unor complicații precum alergii, iritații sau chiar probleme mai grave. Cumpărând de la distribuitori de încredere, certificați, precum Creative Nails, ai garanția faptului că toate produsele sunt realizate ținând cont de standarde specifice domeniului.

Bucură-te de multiple avantaje de preț

Costuri accesibile, oferte și promoții te așteaptă pe site pentru a te ajuta să îți achiziționezi toate produsele de care ai nevoie pentru a realiza manichiuri impecabile. Fiecare aspect este conturat în avantajul tău astfel încât să revii ori de câte ori vrei să îți refaci stocul de top coat, oje sau gel pentru unghii.

Comandă simplu și rapid direct de pe site. Trebuie doar să selectezi produsele dorite, să introduci datele de plată și livrare și să transmiți solicitarea. Coletul va fi expediat prin curier rapid cât de repede posibil, termenul de livrare fiind de 2-5 zile pe teritoriul României și 4-7 zile lucrătoare pe plan internațional.

Fii cu un pas mai aproape de perfecțiune folosind produsele profesionale pentru manichiură de la Creative Nails!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton