Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor și s-a întors în România: "Așa a decis el"

 Laciu Andreea
.

Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor și s-a întors în România. Viața îndrăgitei actrițe s-a schimbat radical din cauza pandemiei, dar același lucru s-a întâmplat și cu fiul lui Carmen Tănase. După ce și-a construit o carieră de succes în lumea teatrului în Olanda, acolo unde și locuia, Tudor Parhon a luat decizia să revină în țară, dar și să schimbe complet domeniul în care activează. Acum, actrița din serialul Clanul de la Pro TV a dezvăluit ce se întâmplă în prezent, de fapt, cu fiul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor și s-a întors în România. Tudor Parhon s-a mutat în urmă cu ceva ani în Țara Lalelelor. A absolvit Facultatea de Regie în Olanda și și-a construit acolo o carieră de succes. I-a călcat pe urme mamei sale în domeniul teatrului și al filmului, dar acum se ocupă de cu totul altceva, renunțând definitiv la domeniul care l-a consacrat.

fiul-lui-carmen-tanase-1fiul-lui-carmen-tanase-1

Cu ce se ocupă fiul lui Carmen Tănase, după ce a renunțat la meseria de regizor și s-a întors în România

Pentru lucrarea de licență, Tudor Parhon a realizat un scurt metraj în care rolul principal a fost interpretat chiar de către mama lui, actrița Carmen Tănase. Mai mult decât atât, dezvăluia în trecut că își dorește să scrie și o comedie care să îi aibă ca protagoniști pe mama sa și pe actorul Gheorghe Visu, partenerul ei din serialul „Inimă de țigan”.

Cu toate acestea, fiul lui Carmen Tănase a renunțat complet la cariera construită până acum și a decis să se ocupe strict de pictură. În urmă cu aproximativ un an, a avut o expoziție la Biblioteca Națională, care s-a bucurat de un succes fenomenal. Tablourile sale s-au vândut foarte bine, pentru niște sume cuprinse între 250 și 500 de euro.

Citește și: „Puteam lua foc, am crezut că mor. Sunt într-o panică totală tot timpul'. Carmen Tănase e nemulțumită de viața la țară, după ce s-a mutat într-un sat de lângă Târgoviște

Citește și: Câți bani primește lunar Larisa Iordache de la statul român. De ce s-a retras din gimnastică: „24 din 24 stăteam stresată şi…'

Citește și: De ce a divorțat Carmen Tănase după doar trei ani: „În clipa în care am început să ne râcâim…”

Citește și: Anca Neacșu a înaintat din nou actele de divorț, după ce instanța i-a respins cererea: „N-am mai trecut niciodată prin așa ceva'

„Pictează, stă mai mult la București, acolo are toate cele necesare pentru pictură, și-a luat materiale noi, iar prin mai, iunie, e indicat să mai facem o expoziție. A terminat definitiv cu regia și teatrul, așa a decis el, merge doar pe partea de pictură. El are acolo căsuța lui unde stă de ani de zile. Îmi trimite mereu ce lucrează. Nimeni nu l-a învățat, el era talentat', a dezvăluit Carmen Tănase, în exclusivitate pentru Impact.ro.

4

Cum l-a educat Carmen Tănase pe fiul ei

La fel ca mulții alții de aceeași vârstă, și Tudor a fost atras de mirajul tehnologiei și devenise dependent de tehnologie.

„Am căutat să nu-i lipsească nimic. Problema e că a venit peste noi tehnologia și nebunia cu calculatoarele și ajunsesem să-l dau afară din casă, să-i spun „ieși că te pedepsesc'.

Nu prea asculta, era în vraja calculatorului, i-am luat de mic, să fim în rândul lumii, neștiind ce capcană îngrozitoare era. Dar oricum nu am fi scăpat de ea, pentru că toată lumea s-a aliniat. Acum e și mai rău, e groaznic pentru copii. Tudor nu a avut copilăria mea, decât atunci când era mai mic și stăteam pe Popa Nan.

Atunci erau copii pe stradă și încă nu aveau vraja asta așa puternică a computerului. Dar după 11-12 ani, a stat blocat pe calculator. El și citea foarte mult. S-a născut cu cartea în mână. Ajunsesem să-i spun, ca-n bancurile acelea proaste, „te calc în picioare, dacă nu iei o gură de aer'. Avem în casă niște mii de volume. Nu l-a învățat nimeni. Nu am niciun merit în treaba asta. A trecut prin toate etapele posibile', a completat Carmen Tănase.

Sursă foto: Impact, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton