Care e cea mai mare dorință a lui Rareș Prisacariu, copilul de 7 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent: „Aș dori ca Botoșaniul să fie...”

 Ifrim Georgiana
.

Care e cea mai mare dorință a lui Rareș Prisacariu, copilul de 7 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent. În prima ediție a show-ului de talente, concurentul de 7 ani a reușit să obțină primul Golden Buzz al sezonului, oferit de Smiley și Pavel Bartoș. Rareș Prisacariu a impresionat publicul și jurații cu capacitatea lui extraordinată de memorare, reușind să ajungă direct în semifinala competiției. Recent, băiețelul a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a avut o cerere specială pentru reprezentanții ProTV. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Care e cea mai mare dorință a lui Rareș Prisacariu, copilul de 7 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent. Rareș Prisăcariu a uimit o țară întreagă cu talentul său. La cei șapte ani ai săi, băiețelul a citit peste 200 de cărți și a memorat nenumărate poezii, monologuri și texte de proză. Însoțit de mama lui, concurentul de la „Românii au talent' a participat recent la emisiunea lui Cătălin Măruță. Se pare că micuțul a învățat să citească la frageda vârstă de 4 ani și, nu de puține ori, își impresionează părinții cu dorința sa de cunoaștere. După ce și-a încheiat numărul pe scena de la ProTV, Rreș le-a mărturisit lui Smiley și Pavel Bartoș că își dorește să devină un actor „popular românesc'.

rar-10rar-10

Care este cea mai mare dorință a lui Rareș Prisacariu. Concurentul de la show-ul de talente este din Botoșani, iar cea mai mare pasiune a acestuia este lectura. Totodată, băiețelul urmează cursuri de teatru la  Școala Populară de Artă din Botoșani și face parte dintr-o trupă locală.

Citește și: Cine e Rareș Prisacariu de la Românii au talent. Băiatul de 7 ani a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Citește și: „Mi-am dat seama că ceva este în neregulă. Unul dintre simptome sunt…'. Cum a aflat Dragoș Bucur că are diabet

Citește și: „Ce este indecent? Sunt o femeie tânără și…'. Denisa Filcea a răbufnit, după ce a fost criticată pentru că a purtat o rochie decoltată

Citește și: Emisiunea „Șef sub acoperire' revine la PRO TV. Când începe sezonul 3 și cine este protagonista primului episod

Care e cea mai mare dorință a lui Rareș Prisacariu, copilul de 7 ani care a primit Golden Buzz la Românii au talent

Semifinalistul de la „Românii au talent' își dorește să-și vadă orașul natal pe harta știrilor meteo de la ProTV. Rareș Prisacariu urmărește frecvent postul de televiziune și a venit cu o sugestie către reprezentanții trustului.

„Aș vrea să vă spun cu mândrie, dacă aș avea un vis…Eu mă uit foarte, foarte des la vremea de pe Pro TV. Aș dori ca Botoșaniul să fie pe harta de la meteo, pentru că-l nu văd niciodată. Nu văd niciodată scris BT acolo. Și dacă aș avea un vis este asta, să scrie acolo orașul meu', a cerut Rareș Prisacariu. (…)

Eu aș vrea să mă fac actor când o să fiu mare, actor popular românesc și aș vrea să am roluri emoționante, prin vocea mea să se transmită o anumită emoție', a susținut băiețelul, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

„A învățat să citească singur'

La vârsta de 4 ani, Rareș Prisacariu a învățat să citească de unul singur. Până acum, băiețul a susținut că a citit peste 200 de cărți, însă cea mai mare pasiune a sa rămâne actoria.

„A învățat să citească singur. A început să învețe literă cu literă prin sunete, apoi alfabetul, apoi silabele. Într-una din zile, eu eram ocupată cu treburile casei și a luat o carte cu scrisul de tipar și a venit să-mi spună: ‘Mami, uite, aici scrie soare, timp în care eu nu am remarcat că a citit, credeam că i s-a spus.

Apoi l-am chemat când am conștientizat. Acela a fost momentul în care ne-am dat seama că nu e munca noastră și faptul că Dumnezeu și-a pus mâna mai aproape. Noi ce facem este să-l susținem pe un drum pe care el îl creează și mereu am spus că nu noi îl ducem pe Rareș undeva pe o scenă și el ne duce pe noi', a susținut mama acestuia.

„Nimeni nu l-a forțat'

Se pare că cei doi părinți ai băiețelului nu i-au insuflat niciodată mesaje patriotice. Mama lui Rareș Prisăcariu a recunoscut că este depășită de dorința de cunoaștere a fiului ei.

„Îmi este foarte greu să vorbesc de fiecare dată. Rareș este un copil ca orice alt copil, este un copil care se joacă, care are prieteni, care își trăiește copilăria. Dorința de cunoaștere este mai mare decât uneori putem să credem ca adulți. Nimeni nu l-a forțat și i-a dat mesaje pe care să le trimită mai departe ca fiind extremiste, naționaliste…', a completat femeia.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton