Andra Mihail de la Chefi la cuțite, primele declarații despre iubit. Fosta concurentă are o relație: „Am unul și bun acasă”

 Oana Pantazi
.

Andra Mihail de la Chefi la cuțite, primele declarații despre iubit. Andra Mihail, fostă concurentă la Chefi la cuțite, este extrem de discretă în privința vieții personale, însă recent a dezvăluit că are un iubit alături de care este foarte fericită. Tânăra din Constanța, în vârstă de 32 de ani, a devenit faimoasă datorită pasiunii sale pentru gătit, iar acum are o comunitate impresionantă în social media.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andra Mihail de la Chefi la cuțite, primele declarații despre iubit. Nu puțini au fost cei care, de-a lungul timpului, s-au întrebat dacă Andra Mihail are iubit, fosta concurentă de la Chefi la cuțite fiind într-adevăr o apariție remarcabilă. Iată că fanii ei vor fi dezamăgiți să afle că Andra este luată deja, pentru că a făcut primele dezvăluiri despre statusul ei sentimental. Iată ce povestește despre relația ei!

andra-mihail-iubit-andra-mihail-iubit-

Andra Mihail de la Chefi la cuțite, primele declarații despre iubit.

Când a concurat la Chefi la cuțite, Andra Mihail a avut o mulțime de fani, iar ulterior tânăra și-a dezvpltat propriul proiect de cooking, Sarea și Piperul, care momentan este în pauză… Poate și pentru că acum se concentrează mai mult pe viața personală. Chiar dacă nu a dezvăluit cine este bărbatul care i-a furat inima, Andra Mihail a mărturisit, în premieră, că are un iubit.

Citește și: Doi belgieni și-au abandonat bebelușul în aeroport, în Israel, după ce au refuzat să-i cumpere bilet de avion: „Nu am văzut niciodată așa ceva’

Citește și: Cine este soția lui Nelu Cortea de la America Express. Au împreună doi copii

Citește și: Anastasia Soare, petrecere aniversară cu Jennifer Lopez, Oprah și Kim Kardashian. Imagini fabuloase de la eveniment

Citește și: Ce a pățit Amalia Enache într-o benzinărie, înainte să apară în direct la Măruță: „Pur și simplu! Mi-a dat…’

'Faptul că am participat la Chefi la Cuțite a fost super OK, chiar mi se părea foarte distractivă treaba aia, că te cunoștea lumea pe stradă, voia să facă poze cu tine. Mi s-a părut super funny și chiar tare. După care, am început proiectul Sarea și Piperul.

Am luat o pauză acum, pentru că fiecare are niște chestii de rezolvat pe plan personal. Eu cu o relație, mă rog, chestii de genul ăsta. Da, am o veste proastă pentru admiratorii mei, am unul și bun acasă', a declarat, pentru Spynews.ro, Andra Mihail.

Andra Mihail și Alexandra Stan au avut trupă în copilărie

Andra Mihail a fost extrem de apreciată la Chefi la cuțite, la vremea respectivă părăsind competiția penultima. Puțini știu însă că tânăra din Constanța nu este pasionată doar de gătit, ci este talentată și la muzică.

Fosta concurentă din echipa lui Cătălin Scărlătescu a povestit că ea și Alexandra Stan au avut o relație foarte apropiată în copilărie și chiar și-au făcut o trupă care le aducea oarece venituri. Andra a povestit și ce făceau cu banii, după ce organizau concerte în curte.

‘Am avut formație când eram mici, ne-am născut pe aceeași stradă, suntem prietenie de 27 de ani, ne-am făcut formație, se numea Barbie, țineam concerte la mine în curte, tăiam bilete, le luam banii și ce strângeam cumpăram pâine cu parizer, cu salam…’, a povestit Andra Mihail, cu ceva timp în urmă, la Xtra Night Show.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton