Cu ce se ocupă fiica lui Mugur Mihăescu de când s-a mutat la Londra. Ivona are 23 de ani și este mândria părinților ei

 Dumba Gabriela
.

Ivona, fiica lui Mugur, locuiește la Londra și este mândria părinților ei. După ce a terminat liceul cu note foarte mari, Ivona și-a urmat pasiunea pentru limbi străine, moștenită de la tatăl ei și s-a înscris la facultate în Londra. Cu ce se ocupă, așadar, fiica lui Mugur Mihăescu, la 23 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, s-a stabilit în Londra, acolo unde a plecat după ce a absolvit liceul. Și-a aprofundat studiile în administrarea afacerilor și a găsit imediat un loc de muncă. Și pe plan personal, Ivona este foarte fericită.

392468_409559619074153_542865_n392468_409559619074153_542865_n

Ce face fiica lui Mugur Mihăescu la Londra

Deși are doar 23 de ani, Ivona Mihăescu este deja o fire independentă. Astfel, după ce a urmat liceul în România, a decis să se mute în Marea Britanie, pentru a studia ce-i place. Actorul și soția lui, Rodica, au susținut-o în luarea deciziei, dându-i și mai mult curaj.

Ivona Mihăescu a absolvit liceul Gheorghe Lazăr, din București, cu note foarte bune la Bacalaureat și a decis să-și continue studiile în capitala Marii Britanii.

Fiica lui Mugur Mihăescu nu a fost atrasă de domeniul artistic, precum tatăl ei, ci a ales să–și dezvolte o carieră în lumea afacerilor. Așa că a studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea din Bath, o unitate de învățământ de renume în UK.

Citește și: Cum s-a îmbogățit Mugur Mihăescu din proiectul „Vacanța Mare’:'Am câștigat…'

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:'Am rămas repetent de 3 ori'

Citește și: Cum se înțelege Valentina Pelinel cu ceilalți 6 copii ai lui Cristi Borcea:„Nu am forțat relația cu niciunul’ / EXCLUSIV

Mugur Mihăescu este foarte mândru de fiica lui

Mugur Mihăescu spunea acum ceva timp că și-a dorit mult pentru fata ei să-și poată găsi singură un drum în viață.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața…', declara Mugur Mihăescu la Prima TV.

Tot legat de educația fetei sale, Mugur Mihăescu a mai zis că principiul după care s-a ghidat în creșterea Ivonei a fost să o facă să înțeleagă că deciziile pe care le va lua în viață nu trebuie să afecteze pe nimeni.

Fiica lui Mugur Mihăescu lucrează în imobiliare

Fiica lui Mugur Mihăescu lucrează în domeniul imobiliar, la o firmă importantă din Marea Britanie.

E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă.

Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară. A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici„, a mai relatat Mugur Mihăescu, care deține la rândul său trei restaurante în Centrul Vechi din București.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton