De ce nu se căsătorește Flavia Mihășan cu Marius Moldovan, tatăl copiilor ei: "Nu a fost niciodată..."

 Raiciu Adriana
.

De ce nu se căsătorește Flavia Mihășan cu Marius Moldovan. Flavia Mihășan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moldovan. Cei doi îndrăgostiți au împreună doi băieți superbi, însă nu au făcut pasul cel mare până acum. În cadrul unui interviu, vedeta a spus care este motivul pentru care nu s-a căsătorit cu iubitul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Flavia Mihășan se poate declara o femeie cu adevărat împlinită! Asistenta de televizune are o carieră impresionantă, dar și o familie extrem de iubitoare. În anul 2019, a devenit mămică pentru prima oară, atunci când l-a adus pe lume pe Carol. Ulterior, la doi ani diferență, vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil, tot un băiețel.

Într-un interviu recent, Flavia Mihășan a vorbit deschis despre viața de familie. Printre altele, a dezvăluit și motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum cu Marius Moldovan, tatăl copiilor ei. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: „Cochetam cu alcoolul și țigările.Nu mi-a plăcut să fiu un executant docil, de aia…. Cum au arătat anii de școală ai lui Tudor Chirilă, în comunism / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Romanița Iovan cu fiul ei adolescent:„Este cu două generații în urmă. Îmi doresc să nu simtă că mama lui… / EXCLUSIV

De ce nu se căsătorește Flavia Mihășan cu Marius Moldovan, tatăl copiilor ei

Flavia Mihășan susține că niște acte nu schimbă nimic în relația cu tatăl copiilor ei. Totuși, se gândește la momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă, însă își dorește ca totul să fie cât mai discret.

„Noi abia reușim să facem lucrurile pe care ar trebui să le facem zilnic și pentru copii și pentru noi. Asta nu e ceva ce nu o să se întâmple, dar acum, prioritare sunt alte lucruri. Mie mi se pare că noi suntem mai familie decât sunt foarte mulți căsătoriți cu acte.

Pentru mine asta nu a fost niciodată o nevoie. Faptul că suntem împreună și suntem amândoi implicați și responsabili mi se pare mai mult decât suficient. Când o să se întâmple cu actele, cel mai probabil o să fie între noi, fără să se știe sau fără să se afle. Niciodată nu mi-au plăcut genul ăsta de mondenități, mi se pare că e o chestie foarte intimă și că da, probabil o să fie ceva foarte discret.”, a declarat Flavia Mihășan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Cum se înțeleg cei doi copii

Tot în cadrul interviului, Flavia a mai dezvăluit care relația dintre cei doi băieți ai săi.

„Noi îi spunem tot timpul celui mic să îl aibă model pe fratele lui mai mare. De fiecare dată când trebuie să luăm o decizie despre ei doi, întâi îl întrebăm pe Carol și în funcție de ce zice el, facem și cu Tudor. Cred că e foarte important ca cel mare să se simtă cel mare între cei doi frați și, din câte am citit în toate lucrurile astea despre parenting, e foarte important ca cel mic să îl asculte pe cel mare.”, a mai spus Flavia Mihășan, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton