"A dat cu mine de pământ". Prințul Harry susține că a fost lovit de fratele său, William

 Dumitrache Laura
.

Prințul Harry continuă seria de dezvăluiri surprinzătoare despre familia Regală britanică. Partenerul lui Meghan Markle a mărturisit în cartea sa autobiografică „Spare” că a fost bătut chiar de fratele său, prințul William. Confruntarea ar fi avut loc în 2019, în casa prințului Harry din Londra.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry susține că fratele său, William, ține cont de părerea presei, iar între cei doi a avut loc o confruntare violentă. În 2019, în casa lui Harry din Londra, cei doi s-ar fi certat, iar William l-a bătut pe fratele său .

william harrywilliam harry

Harry a renunțat la responsabilitățile regale în 2020 și a decis să se mute împreună cu soția și fiul lor în California. Relația dintre frații William și Harry pare să se fi destrămat odată cu venirea lui Meghan Markle. Harry a dezvăluit că a existat chiar și un moment violent între el și William.

Citește și: Ce au vorbit Prințul Harry și Prințul William la înmormântarea Prințului Philip.Experții au citit pe buze!

Citește și:Kate și William, reacție vehementă după interviul dat de Meghan și Harry:”Nu suntem o familie rasistă”

Citește și:Mădălin Ionescu a răbufnit după ce soția lui a fost jignită:'Cotoroanțele astea o ceartă într-o manieră mizerabilă. Dudui isterice, lipsite de…'

Citește și:Bianca Brad și Florin Zamfirescu, îndurerați după moartea lui Mitică Popescu:„Am vorbit cu el cu câteva zile înainte să se stingă. Spunea că este…' / EXCLUSIV

Prințul Harry susține că a fost lovit de fratele său, William

Prințul Harry a renunțat la titulatura regală și s-a mutat împreună cu Meghan Markle și fiul lor în California. Deși în trecut, Harry avea o relație apropiată cu fratele său, William, se pare că aceasta s-a răcit considerabil în ultimii ani.

În cartea sa autobiografică Spare”, Prințul Harry a dezvăluit că fratele său, William, l-a lovit în timpul unei confruntări la Londra, în 2019. Acesta a spus că William a numit-o pe Meghan „dificilă” și „nepoliticoasă”.

A pus apa jos, m-a insultat şi a venit spre mine. S-a întâmplat atât de repede. Foarte repede. M-a apucat de guler, rupându-mi lănţişorul şi a dat cu mine de pământ. Am căzut peste castronul de mâncare al câinelui, care s-a spart sub spatele meu, iar cioburile m-au tăiat. Am zăcut acolo o vreme, ameţit, apoi m-am ridicat şi i-am spus să iasă„, relatează Prinţul Harry în cartea sa. 

Cum a reacționat Meghan Markle când a aflat de conflictul dintre Harry și William

Prințul Harry a mai spus că William a plecat după confruntarea violentă, dar ulterior și-a cerut scuze. Mai mult, se pare că soțul lui Kate Middleton i-ar fi cerut fratelui său să nu împărtășească conflictul lui Meghan.

După ce fosta actriță a văzut rănile pe care Harry le avea pe spate, Meghan Markle s-a întristat. „Nu a fost nici surprinsă, nici foarte furioasă. A fost teribil de tristă, a mai scris prințul Harry. 

Harry va publica cartea autobiografică „Spare'

Harry este căsătorit cu Meghan Markle, iar de mai bine de doi ani trăiesc în California, departe de Familia Regală britanică. Nepotul Reginei Elisabeta a II-a va publica săptămâna viitoare, cartea autobiografică Spare. Titlul cărții provine dintr-o zicală veche în cercurile regale și artistocratice. Acela că primul fiu este un moștenitor al titlurilor, puterii și averii, iar un al doilea este, o rezervă, dacă i se întâmplă ceva primului născut.

Harry și-a acuzat fratele să se comportă precum un moștentor al tronului. Acesta a povestit și despre modul în care tatăl său, regele Charles, i-a spus Printesei Diana, în ziua nașterii lui Harry: „Minunat! Acum mi-ai oferit un moştenitor şi o rezervă – treaba mea este gata”.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton