Cu ce se ocupă Alex Delea de la Survivor. Războinicul este stabilit în Spania

 Raiciu Adriana
.

Cu ce se ocupă Alex Delea de la Survivor. Alex Delea face parte din echipa Războinicilor și este deja unul dintre cei mai apreciați concurenți din sezonul acesta. Aduce puncte și a reușit imediat să ajungă la inima publicului. Mulți s-au întrebat cu ce se ocupă, de fapt, concurentul în timpul liber. Iată ce meserie are la bază Războinicul.

CITEȘTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Alex Delea de la Survivor. Competiția Survivor România a început de mai bine de o lună de zile, iar telespectatorii și-au putut da seama deja care sunt cei mai puternici concurenți din sezonul acesta. Printre aceștia se află și Alex Delea, concurentul din echipa Războinicilor. A adus puncte importante pentru echipa lui și chiar a fost implicat într-un triunghi amoros.

alex-deleaalex-delea

Cu ce se ocupă Alex Delea de la Survivor. Ei bine, dacă în concurs l-au putut vedea până acum, mulți au fost curioși să afle cum este concurentul în afara competiției, dar și ce meserie are la bază. Iată cu ce se ocupă Alex Delea în timpul liber.

Citește și: Ce au concurenții de la Survivor România în bagaj.Anumite lucruri sunt complet interzise

Citește și: Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor:„Ne-am găsit unul lângă altul și…’

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:„E de dat de exemplu

Cu ce se ocupă Alex Delea de la Survivor

A trecut mai bine o lună de zile de când a început competiția din Republica Dominicană. Unul dintre Războinicii de la Survivor România 2022 este Alex Delea. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, este din Constanța, însă trăiește în Spania, Costa Brava.

Pe lângă faptul că este un bărbat care este extrem de atent la aspectul fizic, iar acest lucru se poate observa cu ușurință, Războinicul activează și în HoReCa.

Mai exact, este barman în locul său de suflet și se declară extrem de mulțumit de meseria pe care o are, care este și destul de bănoasă.

Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor

Fanii show-ului Survivor România au observat unele apropieri suspecte între doi Războnici: Alexandra Duli și Alex Delea. După ce au fost surprinși că au dormit împreună, telespectatorii au început să se întrebe dacă nu cumva ar fi vorba de mai mult de atât între cei doi.

De asemenea, la testimoniale, Alexandra a spus că s-a odihnit mult mai bine în ultimele nopți, întrucât a înlocuit rucsacul cu o pernă mult mai bună. Mai exact, Războinica a specificat că doarme mult mai bine de când este Alex lângă ea.

„Ultimele nopţi… mi-am găsit şi eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Nu… îl am pe Alex lângă mine şi o am şi pe Elena să nu uităm… Dar… Nu ştiu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul şi dormim destul de bine’, a declarat Alexandra Duli la Survivor.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton