Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui Blaze, la Survivor: "Când dai colțul, să mă chemi..."

 Raiciu Adriana
.

A trecut mai bine de o lună de zile de când a început Survivor România 2022. Concurenții deja și-au făcut diferite strategii și au avut parte deja și de conflicte cu cei din echipa adversă. Cătălin Zmărăndescu îl atacă din nou pe Blaze de la Războinici. Ce i-a spus sportivul de data aceasta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Survivor România a început de mai bine de o lună de zile, iar tensiunea între concurenți a început să fie din ce în ce mai mare. Războinicii și Faimoșii luptă pentru hrană, pentru unelte sau pentru mesajele primite de cei de acasă. Astfel, dau tot ce au mai bune pe traseu și chiar luptă pentru imunitate.

blaze-zmarandescublaze-zmarandescu

Ei bine, există și tot felul de tensiuni între concurenți. Protagoniștii de data aceasta sunt Cătălin Zmărăndescu și Blaze. Nu este pentru prima oară când Faimosul îl atacă pe colegul său. Iată ce i-a spus de data aceasta.

Citește și: Ana Dobrovie a fost eliminată de la Survivor:„Îmi pare rău că plec…’

Citește și: Care este numele real al lui Blaze de la Survivor 2022.Puțini îl știu

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Monica Gabor și părinții lui Irinel Columbeanu:„Era elevă în clasa a XII-a’

Citește și: Scandal la Eurovision din cauza piesei lui Costi Ioniță:„Cea mai mare fraudă!’. Riscă să fie descalificată

Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui Blaze, la Survivor

Tensiunea este din ce în ce mai mare la Survivor România, iar concurenții se luptă pentru imunitate și pentru a beneficia de anumite lucruri. Certurile dintre aceștia sunt deja la ordinea zile.

În urmă cu doar câteva zile, Cătălin Zmărăndescu spunea că abia așteaptă momentul în care Blaze o să greșească cu ceva, întrucât este foarte furios pe el. Scandalul dintre ai a început chiar de la primele ediții ale emisiunii și nici acum cei doi concurenți nu putut face pace.

'Abia îl aștept că și-o cere. De două jocuri și-o cere, încă nu, dar e la limită. Blaze e la limită. Abia aștept să greșească', a spus Cătălin Zmărănescu, după ce echipa sa a pierdut o probă în urmă cu câteva zile.

Ei bine, discuția aprinsă dintre cei doi bărbați a continuat și în ediția de ieri. Cătălin Zmărăndescu chiar a făcut o serie de declarații șocante despre Războinic.

„Când dai colțul, să mă chemi. Să-ți cânt veșnica pomenire. Îți mai trebuie si piatră funerară și ești îngropat cu totul. Am să dansez pe creierul tău, Blaze. Domnișoara, vorbiți cu bărbații. Îți cade fustița. Ești slab!', a spus Zmărăndescu.

În continuare, Cătălin nu s-a putut abține și a spus că o să facă tot posibilul ca să îl facă pe adversarul său să cedeze.

Băi, ceea ce-mi pare bine este că țopăi în fiecare zi pe creierii voștri, țup, țup, țup, ca un iepuraș sau ca broscuțele lui Nedelcu. Cel puțin Blaze moare, mai are puțin. Am să dansez pe creierul tău, în special al lui Blaze, zi de zi până vei înnebuni. Zi de zi până o vei lua razna. Zi de zi până pleci la Bălăceanca, fii atent aici!', a mai continuat vedeta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton