Cine este Francisc Șandor de la Chefi fără limite. Ce legătură are cu Andreea Esca

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Francisc Șandor de la Chefi fără limite. Au mai rămas doar câteva zile până când telespectatorii Antena 1 îi vor vedea pe micile ecrane pe concurenții Chefi fără limte. 18 la număr, aceștia provin din domenii diferite de activitate, însă îi leagă aceeași pasiune: gătitul. Unul dintre participanții din primul sezon este și Francisc Șandor. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Francisc Șandor de la Chefi fără limite. Luni, pe 21 februarie 2022, la Antena 1 va începe un nou cooking show inedit, intitulat Chefi fără limite. În primul sezon, 18 concurenți se vor lupta pentru a pune mâna pe mult râvnitul trofeu. Aceștia vor fi împărțiți în trei echipe și îi vor avea ca mentori pe Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu.

francisc-sandor-chefi-fara-limite-2francisc-sandor-chefi-fara-limite-2

Cine este Francisc Șandor de la Chefi fără limite. Francisc Șandor e unul dintre cei 18 concurenți din primul sezon Chefi fără limite. Acesta va face parte din echipa verde, cea condusă de Chef Sorin Bontea. Tânărul e de profesie fotograf și are parte de un mare succes pe rețelele de socializare. Acesta are un look deosebit, caracterizat mai ales de barba lui lungă, pe care și-a colorat-o în diferite nuanțe.

Citește și: Cine este Arkanian de la Chefi fără limite.Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin Salam

Citește și: Cine este Rebecca Bumpuțu de la Chefi fără limite.A participat la Românii au Talent

Citește și: Cum se simte Simona Gherghe după ce a fost infectată cu COVID-19:”Treaba asta m-a cam dat peste cap…”

Citește și: Dosarul de tâlhărie a lui Fulgy de la Clejani a fost amânat din nou!Ce scrie în decizia instanței

Cine este Francisc Șandor de la Chefi fără limite

Potrivit lifestyledecluj.ro, Francisc Șandor este originar din Cluj-Napoca. Tânărul este cunoscut drept unul dintre cei mai buni fotografi din oraș. Munca lui e apreciată de fiecare dată de internauți și are mii de urmăritori pe rețelele sociale.

Francisc Șandor de la Chefi fără limite a colaborat, de-a lungul timpului, cu diferite nume celebre. Astfel, tânărul se laudă cu un portofoliu destul de „stufos'. De asemenea, a luat parte la mai multe campanii și evenimente importante. stiriromania.ro scrie că, în prezent, concurentul show-ului de la Antena 1 este fotograf la A List Magazine, revista Andreei Esca.

Ce legătură are cu Andreea Esca

Francisc Șandor a dat câte puțin „din casă' și le-a arătat fanilor câteva imagini de la Chefi fără limite. Concurentul din echipa lui Sorin Bontea i-a invitat pe telespectatori să-l urmăreasă în această experiență unică, de luni, 21 februarie.

„Așa a început ziua 0 din @chefifaralimite… eram pe insula Chios, în nordul mării Egee Nu știam nimic din ce urma să mi se întâmple.. asa că vă invit și pe voi să îmi fiți alături în această călătorie FĂRĂ LIMITE!', le-a spus Francisc Șandor de la Chefi fără limite urmăritorilor lui.

Francisc Șandor, despre aventura Chefi fără limite

Cine este Francisc Șandor de la Chefi fără limite. După ce filmările pentru Chefi fără limite s-au încheiat, iar Francisc Șandor s-a întors din Grecia în Cluj, tânărul a oferit și un interviu. A povestit că a decis să ia parte la acest proiect din dorința de a-și descoperi și depăși limitele.

„Am vrut să-mi descopăr limitele și totodată să le depășesc. Mai mult decât atât, știam că ceea ce aveam să fac acolo va fi diferit, nou, spontan și greu pentru mine. Știam că voi fi pus în situația de a concura cu persoane care au mult mai multă experiență în bucătărie ori chiar bucătari de profesie.

Filmările au avut loc în câteva locații superbe din Grecia, precum Khios, Lesbos, Limnos și multe altele. Pot spune că a fost o combinație între Asia Express și Chefi la Cuțite, oricum super antrenant, o să vă placă cu siguranță. Momentan nu pot dezvălui foarte multe dar pot să vă spun că am râs și am plâns cu aceiași intensitate, au fost săptămâni grele dar frumoase, pe care nu le voi uita niciodată', a povestit Francisc Șandor de la Chefi fără limite pentru lifestyledecluj.ro.

Ce spune Francisc Șandor despre cei trei jurați de la Chefi fără limite

Cine este Francisc Șandor de la Chefi fără limite. Francisc Șandor a descris concurența de la Chefi fără limite ca fiind una „inimaginabilă'. Deși spune că tot ce a trăit în Grecia a fost peste puterile lui, e bucuros că a ieșit din zona lui de confort. Așadar, tânărul e mândru de realizările lui din competiția culinară.

„Inimaginabilă. Nu m-am gândit vreodată că voi ajunge să trec prin experiențe de așa natură. Tot ce am făcut acolo a fost peste puterile mele, dar am ieșit total din zona de confort și sunt mândru de mine și de tot ce am realizat în competiție', a mai spus el.

Întrebat ce părere are despre Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu, el a spus că i-a cunoscut așa cum nu s-ar fi așteptat vreodată.

„Am trecut prin multe experiențe cu ei, în diferite probe, așa că pot să spun că pot să spun cu mâna pe inimă că i-am cunoscut așa cum nu m-am gândit vreodată că îi voi cunoaște', a mărturisit concurentul.

„Nu știam nimic din formatul emisiunii'

Cine este Francisc Șandor de la Chefi fără limite. Atunci când a fost întrebat cum se simte după această aventură, Francisc Șandor a mărturisit că nu a avut așteptări când a plecat în Grecia. Pentru el, totul a fost o surpriză, pentru că nu cunoștea formatul emisiunii Chefi fără limite. Susține că toate experiențele petrecute în Grecia l-au schimbat și l-au ajutat să evolueze.

„Nu am avut așteptări când am plecat pentru că nu știam unde merg, nu știam ce voi face, nu știam la ce să mă aștept, nu știam nimic din formatul emisiunii și am fost total surprins. Acum simt că am nevoie de timp să mă gândesc la tot ce am făcut acolo și un timp în care să mă reconectez cu viața pe care am avut-o înainte să plec pentru că încă sunt cu mintea în două lumi.

Toate experiențele prin care am trecut m-au schimbat cu siguranță. Faptul că am fost plecat de acasă atât de mult timp, într-o lume complet nouă, cu noi reguli, nu avea cum să nu mă schimbe dar până la urma schimbarea e normală și necesară pentru a evolua', a conchis acesta.

Cum arată echipele de la Chefi fără limite

Cei șase concurenți din echipa lui Florin Dumitrescu sunt: Arkanian – Artist. Iman Abushov – Director Comercial. Daniela Andronie Rădulescu – instructor fitness, Vlad Tănasie – Bucătar, Mariana Tarbuc – Consilier Primărie și Daniel Tudor – Antreprenor.

Concurenții care participă la Chefi fără limite în echipa lui Sorin Bontea sunt: Laura Eremia – Cofetar, Valentina Cornescu – Cofetar, Daniela Tănase – Solist Vocal, Daniel Jumuga (Nobo) – Cofetar, Andrei Stoian – Bucătar și Francisc Șandor – Fotograf.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu e formată din: Rebecca Bumpuțu – Dansatoare, Tanya Povenscaia – Trainer în domeniul unghiilor, Lucian Pupăzan – Făuritor de fundulețe, Carmen Dîrvariu – Corporatist, Istvan Kozocsa – Bucătar și Raul Bodoșcă – Bucătar.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton