Cristina Spătar, dezvăluiri neașteptate la cinci ani de la divorț: "Pentru mine el era totul, pentru că..."

 Laciu Andreea
.

Cristina Spătar este liniștită acum. Își crește cei doi copii minunați și iubește din nou. Însă, în urmă cu cinci ani, trecea printr-un divorț extrem de dureros, care lua prin surprindere toată lumea bună din showbiz. Din exterior, părea că are o familie fericită. Care era, de fapt, adevărul?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. A fost numită ani la rând Regina R’n’B. Pare că are mereu zâmbetul pe buze, dar a ascuns ani la rând o durere cumplită în suflet. Mama ei a murit când artista avea doar 22 de ani. Mai mult decât atât, s-a stins chiar în brațele ei.

A sperat că ea va avea o familie perfectă cu fostul soț, dar visul s-a destrămat. A urmat o perioadă cumplită, în care a suferit foarte mult. Acum, la cinci ani după divorțul care a ținut prima pagină a ziarelor, cântăreața și-a deschis sufletul. A povestit ce s-a întâmplat, de fapt, la acea vreme.

cristina-spatar-divortcristina-spatar-divort

Ce s-a întâmplat, de fapt, în căsnicia Cristinei Spătar

Artista a rămas singură, după decesul mamei. Fostul soț era singura ei familie, iar asta a făcut-o să sufere foarte mult, când a venit momentul divorțului. Se pare că relația scârțâia de ceva timp, iar Cristina a fost atunci măcinată de o gelozie excesivă. Susține că nu l-a înșelat vreodată și nici prin gând nu i-a trecut să facă așa ceva.

'A fost o perioadă mai delicată. Ultimii doi-trei ani din căsnicie și am înțeles mesajul, pentru că lipsea foarte mult. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă. N-am pe nimeni. El și familia lui, pentru mine, erau totul', a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV, conform spynews.ro.

Citește și: S-a înfometat ca să aibă o siluetă perfectă! Cum arată Cristina Spătar în costum de baie, la 48 de ani

Citește și: Loredana, mai sexy ca niciodată! La 50 de ani, s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Citește și: E mamă cu normă întreagă! Cum s-a descurcat Cristina Spătar cu copiii în prima zi de școală

Citește și: Oana Roman revine în televiziune, într-o postură inedită! „Este o premieră pentru mine”

Cristina Spătar, despre relația cu Tiberiu Vărzaru

Cristina Spătar a povestit cu timp în urmă că Tiberiu Vărzaru a fost cel care a ajutat-o foarte mult și chiar s-a ocupat de afacerea ei.

‘Prietenul meu m-a ajutat foarte tare cu afacerea. El este cel care stă în spatele acestui business, nu sunt singură, șefa mea de atelier și fetele. Iubitul meu este alături de mine de la divorț. Mai avem puțin și facem trei ani și mă înțelege, mă susține, mă suportă. El face construcții. Noi comunicăm foarte mult și ne consultăm.

El a pornit un business cu puțin timp înainte de al meu, dar nu a mers. Dacă nu aș fi avut un bărbat lângă mine mi-ar fi fost mult mai greu. Eu sunt o femeie foarte sensibilă și am avut nevoie de suport. Mai nou am devenit puternică, zic eu. Dacă mâine ar fi să o iau de la zero singură, știu cu ce se mănâncă.’, a declarat Cristina Spătar la Teo Show.

'Faptul că a apărut băiatul ăsta la momentul ăla pentru mine a fost cel mai bun balsam pentru suflet. Nu se putea să fie altcineva mai bine. Plus că există o chimie și o înțelegere fantastică. Dacă eu aș vrea să duc relația asta mai departe cu siguranță aș putea. Cred că într-o viață anterioară noi am fost un cuplu sudat', a mai spus frumoasa vedetă.

În urmă cu mai multă vreme, Tiberiu Vărzaru s-a iubit timp de patru ani și cu Jeni. Aceasta este, de fapt, fiica cea mică a lui Vadim Tudor. Iubitul cântăreței nu are copii, însă ține foarte mult la fetița și la băiețelul vedetei. ‘El nu are copii. Întotdeauna vorbește la plural. Îi cunoaște pe copii, îi ajută la lecții, se joacă. El mă ajută din toate punctele de vedere. Sunt foarte fericită' , a mai mărturisit artista.

Cristina Spătar: „Relația mea cu Tibi e în pauză'

La acest moment, vedeta și Tiberiu nu mai formează un cuplu. Cei doi au luat decizia de a face o pauză în relație.

„Am luat o pauză, așa am decis de comun acord. Relația mea cu Tibi e în pauză. Nu știu cum va reacționa, dar este destul de matur să știe despre ce e vorba. El în general știe toate amănuntele din viața mea. Nu știu dacă știe, dar chiar ne cunoaștem de foarte mulți ani.’, a declarat Cristina Spătar la Antena Stars, după ce s-a despărțit de iubit.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton