Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie definitivă în privința scandalurilor cu Fulgy

 Mirea Roxana
.

Viorica și Ioniță de la Clejani trec prin clipe grele din cauza scandalurilor în care este implicat fiul lor, Fulgy. După ce au ales să vorbească despre situația în care se află tânărul, cei doi cântăreți au luat acum o decizie radicală: nu vor să mai discute despre scandalul în care este implicat Fulgy.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viorica și Ioniță de la Clejani au ales să vorbească despre situația în care se află fiul lor, Fulgy. Cei doi au spus, inițial, că toate scandalurile declanșate de tânărul de 23 de ani sunt doar o modalitate de promovare. Fulgy s-ar fi inspirat de la mai multe vedete internaționale în momentul în care a ales această strategie.

11181819_937771052980446_4930545935763310218_n-311181819_937771052980446_4930545935763310218_n-3

Totuși, ulterior Ioniță de la Clejani a recunoscut că Fulgy a scăpat situația de sub control și nu a știut cum să își gestioneze emoțiile. Acum, Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o nouă decizie radicală în ceea ce privește scandalurile declanșate de fiul lor. Cei doi cântăreți au ales să nu mai discute despre acest subiect, ci doar despre proiectele lor muzicale.

Citește și: Margherita de la Clejani, ipostază controversată, pe Instagram.Cum s-a afișat când fratele ei Fulgy se află în plin scandal cu drogurile

Citește și: Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia, după ce au fost jigniți de Fulgy:”Noi o să mergem și o să vorbim cu ei”

Citește și: Fulgy, numele real.Fiul Clejanilor are trei prenume în buletin

Citește și: Dj Silviu Andrei trage un semnal de alarmă după ce fiica lui s-a accidentat cu o jucărie:„Sunt foarte periculoase'

Viorica și Ioniță de la Clejani, o nouă decizie în scandalul cu Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani nu își mai doresc să discute despre scandalurile declanșate de Fulgy. Cei doi cântăreți au decis să vorbească în spațiul public doar despre cariera lor muzicală și să nu mai ofere detalii despre viața personală. Viorica și Ioniță de la Clejani au continuat prin a scrie că au un respect profund pentru meseria lor și pentru public. Mesajul a fost transmis de aceștia pe Facebook.

Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice', au scris Viorica și Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

Ioniță de la Clejani: „A căzut victima unor nenorociți'

Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Ioniță de la Clejani a spus că este îndurerat pentru că nu își poate salva fiul. În plus, a răbufnit la adresa celor care îi vor răul lui Fulgy și le-a transmis că riscă să petreacă „29 de zile de arest'.

Televiziunile, presa, salvați tinerii, că nu am eu ce să fac ca un tată. Ce să fac? Muncesc, fac tot ce pot eu să-mi respect statutul meu de om. Sunt îndurerat, mă doare pentru că e băiatul meu și a căzut victima unor nenorociți, care nu încearcă decât să profite de ei. Aștia care au încercat și le-au făcut rău copiilor mei, vedeți că există poliție și legi pentru toate, da? Sunt 29 de zile, nu încercați mai mult de atât. 29 de zile este la arest.', a declarat Ioniță de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV.

Viorica de la Clejani: „Fulgy nu mai e copilul meu’

Viorica de la Clejani este foarte deranjată de cum este tratat Fulgy și spune că tânărul se va liniști în momentul în care își va găsi sufletului pereche. Cântăreața a mai spus că vrea să îl aducă pe Fulgy pe calea cea bună.

Fulgy a răspuns jagardelelor și mediocrilor. Să le fie țărâna ușoară! E o dușmănie virală acum, se ceartă care e mai frumoasă, mai deșteaptă! O să cunoască o fată să-l potolească, cum l-am potolit și eu pe Ioniță. Ioniță era prea moleșit, era după fusta lui mă-sa. L-am scuturat nițel și uite ce om e. Eu nu am nici o vină ca părinte, i-am dus la școli, la meditații. Mi-am oprit cariera ca să-i alăptez! După 18 ani, Fulgy nu mai e copilul meu! Primesc mesaje de condoleanțe că îmi pare rău s-a dus! La un an și patru luni, Fulgy a fost opărit cu ceai fierbinte! Vreau să-l îndrept, să-l aduc pe calea cea bună, să se însoare, să facă copii. Nu am cum să mă mai apropii eu de Fulgy acum, pentru că s-a făcut mare, are alte persoane lângă el’, a spus Viorica de la Clejani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton