Prezentatoarea de știri Geanina Lungu este însărcinată. Ce sex are bebelușul

 Cica Cristina
.

Prezentatoarea de știri de la România TV, Geanina Lungu, este însărcinată pentru prima oară și este în culmea fericirii! Este pe ultima sută de metri cu sarcina, urmând ca spre finalul verii să-și strângă bebelușul în brațe. Știrista a anunțat și care este sexul bebelușului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Geanina Lungu este pe ultima sută de metri cu sarcina. Ar urma să nască în luna august și se simte împlinită și liniștită. Prezentatoarea de știri a dexvăluit nu doar sexul bebelușului, ci și numele pe care îl va purta.

Geanina Lungu a dezvăluit sexul bebelușului și ce numa va purta

Geanina Lungu a făcut anunțul în cadrul unei petreceri, la care au fost prezenți membri ai familiei și prieteni apropiați. La spargerea balonului Boy or Girl' au zburat confetti albastre. Va avea un băiețel, iar emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul.

Geanina-Lungu-insarcinata-1Geanina-Lungu-insarcinata-1

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvantare. A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el. În două luni îmi voi ţine în brate puiul mult așteptat.

Vreau să mă bucur de fiecare moment şi să-i transmit și lui emoții pozitive și o stare de bine. A fi mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl trăieşte o femeie', a spus Geanina Lungu, pentru Romaniatv.net.

Pe băiețel îl va chema Zian, numele real al lui Arsenie Boca.

Citește și: Însărcinată la 22 de ani, Nicole Cherry a dezvăluit sexul bebelușului:”Vom avea…”

Citește și: Cum arată Cristina Cioran însărcinată în 6 luni:„Vânătăile fac parte din program'

Citește și: Cristina Spătar, dezvăluiri neașteptate la cinci ani de la divorț:„Pentru mine el era totul, pentru că…'

Citește și: Adela Popescu, fotografie neașteptată de la prima sarcină:„Zile întregi am umblat cu varză în sutien'

Cum a anunțat Geanina Lungu că e însărcinată

Geanina Lungu a ales o dată specială pentru a anunța că este însărcinată. A făcut anunțul pe data de 8 martie, precizând că va deveni mamă pentru prima oară în patru luni și jumătate.

„MAMA! Cel mai prețios cuvant! Scris din soare. Rază cu rază. Așternut în inimă. Bătaie cu bătaie.  În curand îl voi auzi si îl voi purta și eu. Cu împlinire. Cu zâmbet. Cu dăruire. Cu fericire.

Două inimi s-au unit deja pentru totdeauna iar peste 4,5 luni  ne vom ține de mână și vom trece împreună prin viață. Cel mai așteptat bebeluș este pe drum și simt că Dumnezeu mi-a dat mai mult decat mi-am imaginat eu. M-ai ales să-ți fiu mamă, suflet din suflet și îți multumesc, minune!', a transmis Geanina Lungu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton