(P) GALELE I SUCCESS AWARDS, expansiune la nivel global

 advertising.ringier
.

Galele I Success cuceresc mapamondul! Prima ediţie a evenimentului Internaţional I Success Awards a avut loc în oraşul luxului, Dubai, şi a scris istorie! A adus în acelaşi loc manageri de top, doctori cu realizări extraordinare, creatori de modă cu simţ estetic deosebit, fondatori ai unor platforme de cryptomonede, dar şi nume internaţionale consacrate. Somptuosul eveniment a fost pus pe picioare de Flavia Covaciu şi Oana Irimia, două tinere antreprenoare care îşi propun să adune oameni excepţionali, într-un cadru de networking exclusivit. 

Vorbim despre prima gală internaţională I Success Awards, iar eleganţa nu putea lipsi tocmai de la ea de acasă, din Dubai, acolo unde invitaţii de seamă au petrecut patru zile într-un decor, cum altfel, decât spectaculos. 

REGIZORUL ENGLEZ, ANTHONY HICKOX, IMPRESIONAT DE EVENIMENT 

În unul dintre cele mai frumoase locuri din lume şi-au dat întâlnire atât personalităţi din România, cât şi din alte ţări de pe Glob. Printre membrii de onoare ai comitetului I Success Internațional se numără şi regizorul englez, Anthony Hickox, un nume consacrat al filmului care provine dintr-o familie deţinătoare a două premii Oscar: Rar am avut ocazia să particip la un eveniment atât de grandios! Îmi doresc nespus să jurizez şi următorul eveniment I Success.

Eduard Irima, primul şi cel mai important promoter de kickboxing din România, este şi el parte din frumoasa poveste I Success: este cel dintâi membru de onoare în juriul I Success. Pe lângă realizările importante din televiziune, este şi un cunoscut om de afaceri care a ajuns pe prima copertă Forbes a ediţiei din România. 

Din acest an, juriul I Success s-a îmbogăţit cu încă un nume de prestigiu. Membru de onoare a devenit şi şeicul Saoud bin Faisal bin Sultan Al Qassimi, sub patronajul căruia a avut loc evenimentul. Ca urmare a distincţiei oferite, şeicul i-a invitat pe toţi premianţii galei la un dineu oficial în palatul său din oraşul Sharjah, acolo unde au discutat oportunităţi de business. 

ZECI DE CÂŞTIGĂTORI LA GALA I SUCCESS AWARDS DUBAI EDITION

Gala decernării premiilor, punctul central al călătoriei, a fost prezentantă de Steve Moore şi a avut loc la sute de metri deasupra solului, pe acoperişul hotelului SLS Dubai. De la etajul 74, invitaţii au putut admira o privelişte greu de uitat. În cadrul evenimentului, au fost recompensaţi pentru eforturile lor personalităţi din domeniul public, cultural, artistic sau de business. 

I SUCCESS DUBAI EDITION, O EXPERIENŢĂ COMPLETĂ 

Gala I Success Awards din Dubai s-a îmbinat perfect cu relaxarea în locuri exclusiviste, iar invitaţii au avut oportunitatea de a se bucura pe deplin de experienţa oferită de echipa I Success, în cele câteva zile petrecute pe meleaguri străine. Participanţii au zburat vreme de două ore cu elicopterul, au luat parte la o petrecere de patru ore pe yacht, în Dubai Marina, dar au avut şi privilegiul de a conduce maşini de top, cu sute de cai putere- Ferrari, Lamborghini, Rolls Royce, Bentley şi Audi- pe străzile din oraş. Dubaiul a reprezentat locaţia perfectă pentru astfel de activităţi! 

Partenerul evenimentului a fost ProfiXOne.

GALELE I SUCCESS AWARDS, UN CONCEPT UNIC ŞI O COMUNITATE ÎN CONTINUĂ DEZVOLTARE

Galele I Success Awards de astăzi au pornit de la dorinţa antreprenoarelor Flavia Covaciu şi Oana Irimia de a crea o conexiune între business-uri şi de a promova valorile României: oamenii care şi-au clădit un nume prin muncă, dăruire şi talent şi care au doar poveşti frumoase de spus. Au trecut mai bine de 8 ani de atunci şi multe proiecte ambiţioase au fost bifate pe listă. 

Ne dorim ca oamenii de succes din România să devină cunoscuţi pe plan internaţional. Creăm astfel oportunităţi de afaceri pentru ei, făcându-le lobby pe plan mondial!' , declară antreprenoarele Flavia Covaciu şi Oana Irimia. 

Cele două femei de afaceri cred în puterea exemplului, dar şi în faptul că succesul funcţionează după o reţetă care se poate învăţa. În acest sens, oferă susținere și antreprenorilor la început de drum, care au de parcurs o cale lungă până să îşi ducă afacerea la maturitate: „Oamenii care participă la galele I Success relaţionează şi dezvoltă mai departe business-uri împreună. Premiile pe care le oferim în cadrul galelor doresc să scoată în evidenţă orice organizaţie cu impact naţional sau internaţional. Vrem să creăm o comunitate în continuă expansiune, iar poveştile oamenilor excepţionali să fie auzite şi mai departe.

Printre celebrităţile care au participat de-a lungul vremii la Galele I Success se numără şi vedete internaţionale, precum Erika Eleniak din celebrul serial Baywatch, Christopher Atkins, cunoscut din filmul Laguna Albastră, Costas Mandylor care ne-a dat fiori în seria de filme horror Saw, Florian Munteanu, actorul și boxerul român devenit cunoscut la nivel mondial pentru rolul său din pelicula Creed II, Kristanna Loken care i-a ținut piept lui Arnold Schwarzenegger, Bai Ling, care a făcut furori în Wild Wild West, Jeremy Jackson, Tolgahan Sayisman, Paul Logan sau Stanislav Ianevski, din celebrul film Harry Potter.

Fiţi pregătiţi pentru următoarele gale I Success Awards, care promit să surprindă participanţii cu imagini desprinse de pe covorul roșu! Flavia Covaciu şi Oana Irimia vor duce povestea I Success în Londra, Paris, Cannes, Los Angeles, New York, Miami, Moscova şi Tokyo! Antreprenorii care au proiecte inedite, pe care vor să le facă auzite, pot fi parte din conceptul unic I Success, iar detaliile stau la un click distanţă, pe pagina oficială: https://isuccess.ro/

Lista completă a marilor câştigători ai galei I Success Awards Dubai Edition, proveniţi din Rusia, România sau Emiratele Arabe Unite, o regăsiţi în rândurile următoare:

1 .           George Rotariu – Best Bitcoin Investment Platform – Rotariu Investments 

2. Ovidiu Toma – Fastest growing IT & Innovation Company – Cryptodata 

3. Bogdan Apostu – Best romanian football intermediary 2021 – FGA  Football

4. Sebastian Celea – Biggest turnover in the brokerage reinsurance  – One Broker Re Monte Carlo 

5. Muneer Al Busaidi – Best Event Production Company – Major Key Events 

6. Dr. Khaled Fetrawi – Best International Business Network 

7. Dr. Basel Fetrawi  – Best International Business Network

8. H.E. Sheikh Saoud bin Faisal bin Sultan Al Qassimi – Member of the I Success International Committee

9. Dragoş Iosef Mihail – Best Management and Development Planning 2021 – Iomi Bautechnik

10. Alexandra S. Preda – Best Maternity Care Hospital – MaDonna Maria Hospital – România

11. Carmen Barcan – Excellence in body transformation

12. Loredana Apreutese – Best Europe Business Developement Manager

13. Dr. Raluca Chivu – Best Dental Care – Orizon Dental Clinique – România

14. Ioana Cristescu – Best International nail academy – Ioana Cristescu Nail Shop & Academy 

15. Ioana Călin – Best Designer Concept – LAtelier By Ioana Călin – România

16. Dr. Dimir Cătălin – Best Digital Smile Concept – DInstitute Clinique – România

17. Igor Botnari – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital

18. Valeriy Maltsev – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital

19. Vladimir Mochalov – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital

20. Grigore Marian Ionut – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital

21. Timur Zakriev – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital

22. Sergey Petryk – The Best Investment Platform – ProfiXone Capital 

23. Fred Dias – Best Luxury Car Rental – DB LUXURYCARS DUBAI

24. Rami Rida – Best Destination Management Company – Rida International

25. GREEN RESOURCES TECHNOLOGIES – Best protection and Improvement for Environment Company

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton