Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț: "Să spună ea de ce a luat această decizie"

 Oana Pantazi
.

Deși a divorțat în urmă cu 6 ani și părea că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei soț. Iar instanța i-a interzis acestuia să se mai apropie, timp de o lună, de copiii săi. Iată ce declarații a făcut Alin Ionescu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei soț, iar instanța a decis că tatăl copiilor ei nu mai are voie să se apropie de aceștia timp de o lună. Decizia inițială a fost de două luni, însă după ce fostul soț al artistei a făcut apel, perioada a fost redusă la 30 de zile. Iată care este motivul pentru care Cristina Spătar a luat această decizie!

Cristina-spatar-ordin-protectie-Cristina-spatar-ordin-protectie-

Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț

Cristina Spătar și fostul soț au divorțat în 2017 și au împreună doi copii, un băiat și o fată. Deși cei doi nu s-au despărțit în circumstanțe amiabile, artista și-a dorit să păstreze totuși un contact minim cu fostul partener, de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Iată însă că, recent, Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva fostului ei soț.

Conform legii, ordinul de protecție se eliberează de către instanța de judecată atunci când viața, integritatea fizică sau psihică ori libertatea unei persoane este pusă în pericol printr-un act de violenţă din partea unui membru al familiei.

Citește și: Ce interdicție a primit Cristina Spătar de la fostul soț: „Cochetam cu ideea de a mă muta în Anglia, dar…”

Citește și: De ce a apelat Cristina Spătar la fertilizarea in vitro:

Citește și: Ce mașină conduce Cristina Spătar.

Citește și: Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan, după zvonurile despărțirii. Ce spune despre căsătorie și copil: „Mi-ar plăcea să devin mamă, însă…' / EXCLUSIV

În urma deciziei instanței, fostul soț al artistei a fost obligat la respectarea următoarelor măsuri, pentru două luni: să păstreze o distanţă minimă de 300 de metri de petentă și de copiii minori, precum şi faţă de domiciliul lor, să nu ia legătura cu petenta şi copiii în nicio modalitate, notează Playtech.

Ulterior, în urma apelului făcut de către fostul soț al artistei, sentința a fost schimbată, iar perioada redusă la o lună. De asemenea, a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 1 Bucureşti, pentru verificări şi întreprinderea măsurile legale care se impun în privința minorilor.

Fostul soț al artistei a cerut reducerea pensiei alimentare

Recent, fostul soț al artistei a solicitat, în instanță, reducerea pensiei alimentare pe care a plătit-o până acum minorilor. Judecarea dosarului va avea loc după vacanța judecătorească, și anume după 1 septembrie, termenul nefiind încă stabilit de instanță, mai notează sursa citată.

Iată ce a comentat fostul soț al artistei, după ce Cristina Spătar a cerut ordin de protecție împotriva lui!

„Să spună ea care a fost motivul acelui ordin de restricție, nu comentez deciziile fostei mele soții. Sunt problemele ei, pe care vrea să le rezolve în maniera ei. Ea spune numai povești, eu o fac legal, ca să avem hârtii. Și pe baza acestora o să se decidă lucrurile', a spus Alin Ionescu, fostul soț al Cristinei Spătar, pentru playtech.ro.

În ceea ce privește dorința artistei de a se muta cu copiii în Anglia, fostul soț nu este de acord ca ea să părăsească țara, iar acum a explicat și care este rațiunea pentru care a luat această decizie.

„Am grijă de copii atât cât îmi permite ea. Te muți cu copiii într-o altă țară, atâta timp cât ai avea poibilitățile să-i crești acolo. Altfel nu te poți duce', a mai spus fostul soț al artistei pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton