Ce a spus Anamaria Prodan după ce Reghe s-a calificat în Conference League: "Pe meserie dă lecții"

 Oana Pantazi
.

Cu toate că încă se află într-un divorț complicat și nu întotdeauna a avut cuvinte bune de spus despre viitorul ei fost soț, Anamaria Prodan a dat dovadă de fair-play în momentul în care Reghe s-a calificat în Conference League. Impresara a lăsat animozitățile deoparte și l-a felicitat pentru performanță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce Reghe s-a calificat în Conference League cu echipa Neftchi Baku, din Azerbaijan pe care o antrenează în prezent, Anamaria Prodan și-a lăudat fostul soț în social media. Asta cu toate că cei doi sunt în divorț, iar recent impresara a fost nemulțumită de pensia alimentară pe care instanța i-a stabilit-o lui Laurențiu Reghecampf. Fair-play-ul tipic sportivilor a învins însă, și Anamaria l-a felicitat pe Reghe.

Fiul-Anamariei-Prodan-si-al-lui-Laurentiu-Reghecampf-audiat-3Fiul-Anamariei-Prodan-si-al-lui-Laurentiu-Reghecampf-audiat-3

Anamaria Prodan l-a felicitat pe Reghe după ce s-a calificat în Conference League

După ce s-a despărțit de Universitatea Craiova, în urmă cu aproximativ o lună, Laurențiu Reghecampf a pășit cu dreptul în funcția de antrenor al echipei azere Neftchi Baku, alătur ide care s-a calificat recent în Conference League. Chiar dacă, în urmă cu ceva timp, impresara se îndoia de viitoarele performanțe ale fostului ei soț, iată că, după acest succes, Anamaria l-a felicitat în social media.

Citește și: Ce pensie alimentară uriașă va plăti Reghe pentru fiul Bebeto, din salariul de 40.000 de euro. Anamaria Prodan: „Are să îmi dea…'

Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare’

Citește și: Laurențiu Reghecampf are succes în afacerile din afara sportului.A făcut profit peste 100.000 de euro după divorțul de Anamaria Prodan

Citește și: Axinte de la Vacanța Mare, scandalizat de prețurile din Mamaia:„Șampania era 2000 de euro’

„Încă cel mai bun! Pe meserie dă lecții. Felicitări!', a scris Anamaria Prodan într-un InstaStory.

Neftchi Baku, echipa pe care o antrenează în prezent Laurențiu Reghecampf, a câștigat de nouă ori campionatul Azerbaijanului și de șapte ori Cupa Azerbaijanului. Recent, echipa antrenată de el a punctat decisiv, calificându-se în Conference League, după ce a învins, cu 3-0, echipa cipriotă Aris Limassol, după ce în tur fuseseră învinși cu 2-0.

„Ambele echipe au jucat extraordinar şi sunt fericit pentru că am revenit, am învins şi ne-am calificat. O să ne bucurăm în seara asta, vom sărbători, dar de mâine începem din nou munca. Săptămâna viitoare vom avea un meci foarte dificil cu Rapid Viena.

În fotbal orice este posibil. Da, promit că voi aduce jucătorii la nivelul necesar pentru a lupta. Vom începe analiza adversarei şi vom pregăti meciul foarte bine', a spus Reghecampf, după meci, la conferința de presă.

Anamaria Prodan, reacție dură după ce tribunal a decis că fiul ei și al lui Reghe va primi o pensie mai mică

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce, pe 22 iulie, Tribunalul a decis ca Reghe să plătească o pensie alimentară mai mică pentru fiul lor, față de cea despre care s-a vorbit anterior. Judecătorii au stabilit ca antrenorul să plătească 2000 de euro lunar pensie alimentară pentru Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan. Așadar, se pare că lucrurile dintre impresară și antrenor nu par deloc să se liniștească. Aceasta i-a transmis un mesaj acid, după ce a aflat de hotărârea judecătorilor.

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate’, a spus Anamaria Prodan pentru click.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton