Cristi Borcea, acuzat că i-a făcut avansuri iubitei lui Hristu Chiacu, fotbalist de la Dinamo: „Dacă i-a reușit? Cred că da”

 Borcilă Andreea
.

Cristi Borcea e acuzat că i-a făcut avansuri iubitei unui fost fotbalist de la Dinamo. Acum, la mai bine de zece ani, Hristu Chiacu a confirmat zvonurile de la vremea respectivă, aducându-i acuzații dure fostului patron al clubului Dinamo. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea, acuzat că i-a făcut avansuri iubitei unui fost fotbalist de la Dinamo. Hristu Chiacu, în vârstă de 35 de ani, este un fost jucător de fotbal al clubului Dinamo. Totul s-ar fi întâmplat acum mai bine de un deceniu, când juca la roș-albi. La vremea respectivă, între el și patronul clubului, Cristi Borcea, au existat câteva tensiuni. 

chiacu-3chiacu-3

Bărbatul a confirmat zvonurile de atunci, conform cărora fostul finanțator de la Dinamo ar fi curtat-o pe fosta lui iubită, Denisa Tănase, cea care a câștigat titlul de Miss Fotomodel. 

Citește și: De ce și-au separat Valentina Pelinel și Cristi Borcea bunurile înainte de căsătorie:„Cristi este un om valoros. Pe plan financiar…' / EXCLUSIV

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor:”Vezi că ăsta vrea să te…”

Citește și: Ce cadou neașteptat a primit Viviana Sposub de la George Burcea, de ziua ei:„Este inedit'

Citește și: Radu Ștefan Bănică a ironizat-o pe Loredana Chivu.Cum s-a filmat tânărul

Cristi Borcea, acuzat că i-a făcut avansuri iubitei lui Hristu Chiacu, fost fotbalist de la Dinamo

Au existat câteva tensiuni între fostul finanțator al clubului Dinamo, Cristi Borcea, și fotbalistul Hristu Chiacu. Acum mai bine de zece ani, soțul Valentinei Pelinel ar fi curtat-o pe fosta iubită a atacantului, un celebru fotomodel. Au pornit totodată și acuzații dure unul la adresa celuilalt. În timp ce Cristi Borcea spunea despre fotbalist că are probleme cu băutura, Chiacu a susținut că fostul patron de la Dinamo este ușuratic. 

E adevărat, da. Povestesc doar ce am aflat și eu. Știu doar că s-a dat la ea. Am aflat din anturajul nostru de prieteni. Dar au mai fost alte discuții după aceea, dar nu mai intru în amănunte. Tot legate de zona asta, da…

Nu m-a afectat episodul, mai degrabă glumeam pe seama asta. Să fii patron și să faci chestia asta, iar apoi vrei să joace fotbalistul? Ăștia suntem noi, românii. În străinătate n-am auzit niciodată de așa ceva.

Nu aveam nimic cu el, nu am nici acum. Serios! Dacă i-a reușit? Cred că da. Are un șarm aparte, da, e și frumușel (n.r. – zâmbește).

Bețiv? Știți ce înseamnă bețiv? De fapt, cred că el știe. Eu pot spune despre el că este c….r, dar el de mine că sunt bețiv nu are cum! Asta înseamnă să bei în fiecare zi,  a declarat Hristu Chiacu, conform gsp.ro.

Cristi Borcea este tatăl a nouă copii, făcuți cu patru femei. Actuala sa soție, Valentina Pelinel, i-a dăruit trei copii, pe Milan, pe Indira Maria și pe Rania Maria.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton