De ce s-a logodit Bahmu atât de repede cu iubitul din America: "Amândoi avem vieți presărate de..."

 Dumba Gabriela
.

Adriana Bahmuțeanu a surprins pe toată lumea când a mers la biserică împreună cu George, iubitul din America, despre care spunea în urmă cu câteva zile că îi este prieten. Cei doi s-au logodit și plănuiesc nunta, iar Bahmu a explicat de ce a făcut acest pas atât de repede, la numai trei luni de când l-a cunoscut pe viitorul ei soț.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu un bărbat pe care l-a cunoscut în urmă cu trei luni, iar acum este mai pregătită ca niciodată să își întemeieze o familie pentru că, spune ea, George este exact răspunsul rugăciunilor ei. Mulți prieteni ai cuplului s-au mirat, însă, că totul s-a întâmplat atât de repede.

adriana-bahmuteanu-10adriana-bahmuteanu-10

De ce s-a logodit Bahmu atât de repede cu iubitul din America

Proaspăt ieșită din relația cu grecul Nikos Papadopoulos, de care s-a despărțit cu scandal, Adriana Bahmuțeanu a luat prin surprindere pe toată lumea după ce a anunțat că s-a logodit cu un alt bărbat și urmează să se căsătorească.

La scurt timp după ce și-au oficializat relația și au primit binecuvântarea preotului, Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei au anunțat că au planuri serioase. Cei doi au anunțat că vor să își întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, așa că vor face și nunta, în viitorul apropiat:

„A venit exact ce-mi doream să vină în viața mea! Îmi doream foarte mult o familie, mulți copii, să fim fericiți, să duc o viață normală de cuplu și de familie.

Și uite că asta a venit. Cred că m-am rugat prea mult la Dumnezeu, pentru că tot ce mi-a dat este foarte frumos. Noi am vrut, de fapt, să mergem să luăm o binecuvântare de la preot, ca să avem o relație binecuvântată de Dumnezeu.

Am zis că e primul pas ca să ne oficializăm relația, pentru că avem amândoi o vârstă, suntem oameni maturi și n-am vrut să ne ascundem.

Citește și: Cine este George Steven, bărbatul cu care se mărită Adriana Bahmuțeanu.Trăiește în America de 23 de ani

Citește și: Castelul din Apuseni, incendiat de Sergiu Nicolaescu în filmul „Noi, cei din linia întâi', vândut la un preț derizoriu. Cine l-a cumpărat

Citește și: În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, la trei ani de la separare:„Ne mai trimitem și mesaje’

Tocmai pentru că vrem ca toată lumea să știe că ne-am asumat relația asta, vrem să ne continuăm viața împreună. În liniște o să ne organizăm petrecerea de nuntă așa cum ne dorim, cu mulți invitați, cu toți prietenii noștri, și prieteni din Statele Unite, și de la Arad, de unde este soțul meu.

Dar asta va dura mai mult ca timp, pentru că vrem să o facem ca la carte. Contează mai mult cum te înțelegi, cum îți stabilești prioritățile, ceea ce îți dorești.

Noi, amândoi, am avut o viață, ca să zic așa, presărată cu evenimente și ceea ce ne lipsea era, într-adevăr, familia. Eu mi-am dorit foarte mult o familie. Am suferit enorm în ultimii ani pentru că nu am avut familia pe care mi-aș fi dorit-o.

Am suferit pentru că și copiii mei au fost afectați de tot ceea ce s-a întâmplat, că n-am putut să le ofer un model de familie. Și uite că acum îl am!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru WOWbiz.ro.

Cum se înțeleg Adriana Bahmuțeanu și fiul viitorului ei soț

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că și logodnicul ei are un băiețel dintr-o relație anterioară, alături de care locuiește în California.

Vedeta a povestit că deja a făcut cunoștință cu acesta și chiar se înțeleg foarte bine.

Mai mult, băiatul o consideră parte din familie: „George are și el un copil. Copilul deja a înțeles că eu sunt mama lui. Ne înțelegem foarte bine și e minunat.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, pregătiți să devină părinți

Cu toate că se cunosc doar de câteva luni, Adriana și George par să aibă planuri serioase de viitor. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a vorbit chiar și despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară:

„Sunt foarte fericită. Ce să mai spun? Suntem foarte fericiți împreună. Bineînțeles că am făcut acest gest pentru că mai am încredere în instituția căsătoriei. Ne dorim foarte mult o familie. Ne mai dorim și un copil. Avem deja trei copii și ne mai dorim unul! (Adriana are doi băieți, iar George unul, n.red.)”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu pentru fanatik.ro, chiar în ziua logodnei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton