Cristina Șișcanu are COVID-19. Cum se simte acum: „Sunt...”

 Miniosu Alexandra
.

Cristina Șișcanu are COVID-19. Vedeta le-a dat vestea fanilor săi pe rețelele de socializare, în urmă cu scurt timp. Soția lui Mădălin Ionescu le-a povestit admiratorilor că a făcut un test PCR, iar, din păcate, rezultatul a ieșit pozitiv. Totodată, pentru a nu a le da motive de îngrijorare în urma anunțului, ea le-a dezvăluit și cum se simte în aceste momente. Iată care e starea sa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu are COVID-19. Chiar ea a făcut anunțul, în urmă cu câteva ore, pe contul ei oficial de Instagram. Partenera de viață a lui Mădălin Ionescu a aflat că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus după ce a făcut un test PCR. Ea le-a făcut fanilor și o promisiune, pentru a nu fi îngrijorați, mărturisindu-le că le va povesti totul, pe larg, în scurt timp.

cristina-siscanu-are-covid-8cristina-siscanu-are-covid-8

Cristina Șișcanu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Este o prezență activă pe rețelele de socializare și se laudă cu mii de urmăritori. Aceasta postează deseori imagini sau filmulețe, pentru a le împărtăși fanilor câte ceva din viața ei. De curând, soția lui Mădălin Ionescu i-a luat pe toți prin surprindere, anunțând că a fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19.

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu:„Măcar două zile pe săptămână…'

Citește și: De ce nu mai dorm împreună Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu:”Să știți ce vă așteaptă”

Citește și: Cum s-au împăcat Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, și cel care i-a devenit soț, după o despărțire de 8 ani:„Trebuie să știi să faci și sacrificii' / EXCLUSIV

Citește și: Ramona Păuleanu cere despăgubiri de 1 milion de euro de la spitalul Filantropia:„Merg până în pânzele albe'

Cristina Șișcanu are COVID-19

Ieri, Cristina Șișcanu a făcut un InstaStory prin care le-a dezvăluit internauților că are COVID-19. Potrivit spuselor sale, a aflat că s-a îmbolnăvit, după ce a făcut un test PCR, iar rezultatul a ieșit, din păcate, pozitiv. Vedeta a mărturisit că, din fericire, că este bine și le-a promis internauților că vor vorbi despre acest subiect, pe larg, astăzi.

„Am primit rezultatul testului PCR… este pozitiv. Povestim mâine… Sunt bine', a scris Cristina Șișcanu la InstaStory.

Cristina Șișcanu nu a mai dus-o pe fiica ei la grădiniță de teama infectării cu COVID-19

Anul trecut, în luna octombrie, Cristina Șișcanu luase o decizie radicală de teama infectării cu COVID-19. După ce în grupa fetiței sale de la grădiniță a apărut un caz de coronavirus, soția lui Mădălin Ionescu a decis atunci să o țină pe Petra acasă, pentru a o ști în siguranță. De asemenea, ea povestea că mulți dintre apropiații familiei s-au infectat, după ce copiii lor au contractat boala de la grădiniță sau școală.

„Mă bucur că am fost foarte inspirați și nu am mai trimis-o pe Petra la grădi, nu mai știu… Cred că de aproape două săptămâni nu mai merge. Recent la ea în grupă a apărut un caz de COVID, evident, iar în felul acesta am ferit-o.

Mulți dintre apropiații noștri s-au infectat cu virus adus de copii, fie de la grădiniță, fie de la școală', spunea Cristina Șișcanu, pe Instagram, anul trecut.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton