Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva, la Antena 1: "Mai sunt de pus la punct niște chestiuni"

 Raiciu Adriana
.

Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1! Au fost făcute primele schimbări la Antena 1, după plecarea lui Cosmin Seleși. În cadrul unui interviu, cântărețul a recunoscut că urmează să fie moderatorul emisiunii de talente, alături de Alina Pușcaș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva, de la Antena 1! La sfârșitul anului trecut, contractul lui Cosmin Seleși nu a mai fost prelungit, deși prezentatorul a făcut parte din cele 16 sezoane de la emisiunea de talente. La scurt timp, actorul a apărut la PRO TV, unde a și filmat pentru seara de Relevion, semn că a acceptat o ofertă din partea postului.

pepepepe

Multă lume s-a întrebat cine va fi acum la cârma emisiuni Te Cunosc de Undeva. Ei bine, răspunsul nu a întârziat să apară. Pepe va fi cel care va prezenta alături de Alina Pușcaș.

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la iubitul ei arab. Ibrahim o surprinde cu gesturi romantice

Citește și: Pepe și iubita lui, Yasmine, au împodobit bradul alături de fetițele artistului

Citește și: Cu cine își lasă Andreea Tonciu fiica în timpul competiției Survivor:„Îmi vor lipsi atât de mult…

Citește și: De ce a murit, cu adevărat, Victor Socaciu. Soția a spus ce probleme de sănătate avea:„Post-COVID, acumula lichid la plămâni…

Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva de la Antena 1

Pepe prezintă Te Cunosc de Undeva de la Antena 1. Câștigător a două sezoane, cântărețul este deja familiarizat cu formatul emisiunii. Astfel, producătorii au decis să îi facă o ofertă artistului pentru postul de prezentator.

În cadrul unui interviu, Pepe a recunoscut că a fost contactat de echipa de la Antena 1, dar că nu a semnat contractul încă. În schimb, artistul a mai adăugat faptul că este implicat în mai multe proiecte și că nu se știe unde se va duce.

'Mă mir că aveți asemenea informații. Da, este adevărat, sunt în discuții cu Te Cunosc de Undeva pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm și despre chestiunea de a prezenta show-ul, am discutat și despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă.

Ca să fiu sincer, sunt în discuții pentru mai multe proiecte (râde, n.red.). Repet, nimic nu este încă bătut în cuie, dar, dacă voi ați aflat deja, înseamnă că ei au decis să continuăm discuțiile, poate chiar s-au hotărât să batem palma. Dar mai sunt de pus la punct niște chestiuni', a spus Pepe, potrivit Fanatik.

Cum a reacționaț Cosmin Seleși

După ce s-a aflat că va fi înlocuit, contactat de jurnaliști, Cosmin Seleși nu a vrut să dea prea multe detalii. Totuși, se pare că prezentatorul știa deja cine o să prezinte alături de Alina Pușcaș.

Sunt în vacanță acum. Știam înaintea voastră cine o să fie. Mulțumesc!', a răspuns Cosmin Seleși, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton