Ce superstiții are Robert Niță la Survivor 2022: "De 3 ori semnul crucii și..."

 Dumba Gabriela
.

Robert Niță este unul dintre Faimoșii de la Survivor 2022 și a dezvăluit ce superstiții are înainte de marea competiție, aceleași de care ținea cont și când intra pe teren, ca fotbalist. Robert Niță a menționat, totodată, și care sunt așteptările sale de la Survivor 2022!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu puțin timp înainte de startul Survivor 2022, Robert Niță a dezvăluit cu ce gânduri, dar și ce supertiții pleacă în Dominicană. Fostul fotbalist speră să câștige persoana care rămâne om până la capăt în competiție, cunoscut fiind faptul că lupta pentru supraviețuire și pentru banii din joc i-a schimbat foarte mult pe concurenți, în sezoanele trecute.

266280063_272375608206589_3126360785800163712_n266280063_272375608206589_3126360785800163712_n

„Eu mi-am propus pentru Survivor Romania 2022 (și am spus-o și pe canalul meu de YouTube) ca lumea să cunoască și să descopere omul Robert Niță, și după aceea concurentul Survivor. Și am mai spus că îmi doresc să câștige persoana care știe să fie om, până la capăt.

Așa că o să-ți dezvălui una dintre superstițiile mele, poate nu numai o superstiție, dar o făceam de fiecare dată când intram pe teren, indiferent că era vorba de începutul sau pauza meciului, din postura de titular sau rezervă.

Înainte de fiecare intrare, de primul pas pe gazon, îmi făceam de 3 ori semnul crucii și rupeam câteva firicele de iarbă din gazon pe care le băgam în tricou.', a declarat Robert Niță pentru Click!.

Citește și: De ce s-au certat Connect-R și Alex Velea: „Eram frustrat'

Citește și: Monica Gabor a împlinit 34 de ani. Ce cadou i-a trimis Irinel Columbeanu în America

Citește și: Fiul lui Sinéad OConnor, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis.„Copilul meu, te iubesc!’

Ce superstiții are Robert Niță la Survivor 2022

Referitor la stilul de viață pe care l-a adoptat de când a acceptat provocarea Survivor, Robert Niță a spus că nu face nimic special.

„Eu fac alergări de anduranță, câteva sprinturi și schimbări de direcție. (…) Am mers în mare parte pe mișcare, pe antrenamentele pe care le făceam și înainte de a deveni participant la Survivor.', a mai spus Robert Niță.

„Sunt emoții pozitive, îngrijorări, frici, preocupări. Nu se poate compara cu ceea ce simți înainte de un derby, pentru că aici este un lucru pe care îl pregătești zi de zi, dar care nu știi exact cât durează.

Un derby știi că durează 90 de minute și aia e, dai totul! Știi când ajungi la stadion și când pleci. Aici știi că pleci, dar nu când te mai întorci.

Aici ai pe parcursul unei săptămâni mai multe derby-uri și atunci e puțin diferit, dar emoții sunt și e normal să fie, zic eu.', a mai spus acesta pentru sursa citată.

Cine este Robert Niță de la Survivor 2022

Robert Ionel Niță este un fost fotbalist român, cunoscut pentru activitatea la echipele Foresta Suceava și Rapid București.

În sezonul de Divizia A 2000-2001 a fost al treilea golgheter al competiției, cu 14 goluri (9 marcate pentru Foresta Suceava dintre care 2 marcate în poarta echipei Dinamo București în 2000).

A fost moderatorul emisiunii „Sunt bun, dar nu mă vede nimeni!' de pe Sport Klub. Robert Niță este una dintre vedetele care vor participa la show-ul fenomen Survivor România 2022, de la PRO TV, în echipa Faimoșilor.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton