Cristina Joia a fost diagnosticată cu o afecțiune la plămâni, în trecut. A ajuns pe masa de operație: "S-ar putea să crăpi"

 Raiciu Adriana
.

Cristina Joia a fost diagnosticată cu o boală la plămâni, în trecut. Cristina Joia de la Visuri la cheie a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre viața sa. Printre altele, arhitecta a dezvăluit că a fost la un pas de moarte, în urmă cu opt ani, când a fost diagnosticată cu o afecțiune la plămâni. Iată prin ce a trecut vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Joia este unul dintre cei mai apreciați designeri de interior de la noi din țară. Vedeta face parte din echipa emisiunii' Visuri la cheie, difuzată la Pro TV. Arhitecta a avut parte de o drama în urmă cu urmă cu opt ani, când a fost diagnosticată cu pneumotorax, o afecțiune care se datorează pătrunderii aerului între foițele pleurale reprezentate de pleura parietală care învelește interiorul cavității toracice și respectiv pleura viscerală care acoperă suprafața plămânilor.

cristina-1-1024×1024-1cristina-1-1024×1024-1

Cristina Joia, invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, a povestit că a ignorat, ani la rând, niște simptome, dar totul se întâmpla în perioada în care încerca să rămână însărcinată. Astfel, atenția ei s-a focusat doar pe tratamenetele necesare pentru fertilizarea în vitro. Însă, la un moment dat, a făcut o criză puternică și a ajuns direct pe masa de operație.

Citește și:Cum se simte Cristina Joia la 10 luni de când a fost agresată fizic:„A trebuit să trec prin niște traume’

Citește și:Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket:'Îmi asum nasul ăsta brăzdat'

Citește și: Cum se înțelege Adriana Simionescu, fiica lui Adrian Minune, cu viitorul ei soț:„Nu există relație fără certuri’

Citește și:Tatăl Simonei Halep, prima reacție în scandalul de dopaj:'Simona e curată, curată. Trebuie să luptăm'

Cristina Joia a fost diagnosticată cu o afecțiune la plămâni, în trecut

Mi-a zis, mă fetiță, nu știu ce ai tu, dar nu sună deloc bine plămânii tăi. S-ar putea să crăpi înainte să faci copilul ăla pe care-l vrei tu', i s-a spus la un control medical, unde i s-a recomandat o radiografie.

După ce a ajuns pe masa de operație, medicii i-au mărturisit că plămânul ei drept era atrofiat aproape complet și perforat, provocându-i probleme de respirație. 

„Eram așa ca prin ceață și am auzit pneumotorax. I-am zis medicului: când mă programați la operație, că eu am niște întâlniri luni? S-a uitat așa la mine și a zis: fata mea, până luni nu mai ești. Acum te operăm, acum', i-a spus Cristina Joia lui Cătălin Măruță. 

Cristina Joia susține că a ajuns în această situație și din cauza tratamentelor hormonale pe care le urma pentru a putea rămâne însărcinată. Totuși, chiar dacă lucrurile intraseră pe făgașul normal, medicii i-au descoperit apoi niște tumori de endometrioză, însă nu știau dacă acestea sunt maligne sau beningne.

Sunt paciente în State care s-au operat de 6-7 ori ca să se prindă medicii ce e aia. Adică, cum poți să ai tu menstruație îm plămân? Înțelegi? Și eu au reușit să pună diagnosticul ăsta', a spus Cristina Joia.

Cristina Joia a divorțat

Cristina Joia a divorțat în secret de cel cu care avea o căsnicie de mulți ani. S-a întâmplat în urmă cu un jumătate, in mai, anul trecut. Si am ales să nu vorbesc despre asta, în primul rând pentru că am avut eu nevoie de un timp să procesez ce se intampla. , spune Cristina în trailer-ul postat pe canalul de Youtube al prezentatorului tv.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton