Vrei să fii sigură că nu îți va fi frig iarna aceasta?  Top 3 recomandări de îmbrăcăminte

 advertising.ringier
.

Este din nou acea perioadă a anului când au sosit cele mai reci luni ale anului. Și, deși există o mulțime de modalități de a te încălzi în sezonul rece, însă este important să ții cont că nu toate hainele sunt făcute la fel. Unele piese oferă mai multă căldură decât altele, iar unele pot chiar să te ajute să îți păstrezi căldura în cele mai răcoroase zile. Iată 3 recomandări vestimentare pentru cei care caută să se încălzească în această iarnă!

Top 3 recomandări

  1. Modele supradimensionate

Gecile supradimensionate sunt o opțiune excelentă dacă vrei să îți fie cald iarna. Sunt, de asemenea, o alegere bună dacă ești în căutarea unei piese de investiție care să te țină mai mulți ani și sunt suficient de elegante pentru a fi purtate seara. Chiar dacă mulți ar zice că o astfel de piesă nu va avea o durată în fashion, hainele supradimenzioate au câștigat teren în ultimii ani în acest domeniu și este în continuă dezvoltare. Așadar, o astfel de geacă poate fi mai mult decât alegerea optimă pentru un sezon rece. 

  1. Exclusiv din blană

Gecile create exclusiv din blană sunt o modalitate excelentă de a te asigura că nu îți va fi frig iarna aceasta. Acestea pot fi achiziționate în multe stiluri și culori diferite, ceea ce le face ușor de găsit în orice magazin. Blana este un izolator excelent care ține frigul departe de corp, în timp ce o reține căldura în interiorul său. Cu toate acestea, o astfel de piesă vestimentară este destul de elegantă și nu s-ar potrivi la o ieșire de cumpărături. 

În mod obișnuit astfel de geci nu sunt așa accesibile la preț, blana fiind un material extrem de scump. Astfel că va fi o investiție, dar care va merita!

  1. Modele de tip puffer

Gecile de tip puffer sunt elegante și practice în același timp, ceea ce le face un must-have în garderoba ta.Sunt călduroase, dar nu prea grele, așa că le poți purta peste o cămașă sau o bluză fără să te îți fie prea cald sau să te simți inconfortabil.

Acestea vin în mai multe culori și stiluri diferite, astfel încât poți găsi una care să se potrivească perfect stilului tău! Un mod bun de a începe să te gândești la ce fel de puffer se va potrivi cel mai bine nevoilor tale este să te uiți la caracteristicile sale: Există buzunare? Are o glugă atașată sau nu? Este impermeabil.

Cel mai bine este să nu te zgârcești la calitate atunci când vine timpul pentru achiziționarea unei geci, indiferent de modelul pe care îl alegi. Pe site-ul celor de la Jojofashion.ro găsești  diferite geci de iarnă de damă – acest lucru înseamnă să cumperi articole de îmbrăcăminte confecționate din țesătură groasă, în loc de materiale fragile, care s-ar putea rupe ușor după o singură purtare. 

Sperăm că această listă te-a ajutat să găsești câteva recomandări vestimentare pentru iarnă!  Știm că poate fi greu să alegi ce să cumperi haine pentru acest sezon, mai ales când nu știi cum va fi. Totuși, poți alege din cele menționate mai sus și cu siguranță vei arăta bine și îți va fi cald.

Sursă foto: Unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton