Ce rochii elegante ar alege un designer pentru un eveniment de toamna

 advertising.ringier
.

Doar pentru simplu fapt că temperaturile au scăzut în termometre, nu înseamnă că evenimentele frumoase se pun pe pauză. Unii dintre organizatori se vor folosi de toată această inspirație pe care o conferă transformarea naturii din jurul lor pentru a creea niște momente inedite, ce nu vor fi date ușor uitării.

Astfel, în șifonierul fiecărei doamne sau domnișoare ce adesea participa la diferite ocazii – de la nunți, la botezuri, evenimente culturale de anvergură, întâlniri corporate într-un cadru festiv etc. Nu ar trebui să lipsească cel puțin două-trei rochii elegante ușor de stilizat.

Și pentru că, din punct de vedere financiar este tot mai dificil că cineva să-și permită să se pregătească pentru un eveniment, specialiștii au luat măsuri și au început să facă recomandări de piese sau magazine unde se pot găși selecții avantajoase că raport calitate-preț.

Am aruncat și noi un ochi peste ce mai e nou în piață și am descoperit magazinul online de haine JojoFashion cu o varietate largă de rochii de zi sau de seară.

Designerii recomandă rochiile de pe JojoFashion?

În general veți auzi designerii vorbind mai cu seama despre piese de firma. Dar pentru femeile și domnișoarele de rând, care duc un stil de viață decent, un astfel de compromis este pur și simplu imposibil. Așa că, designerii încurajează mai cu seama că oricine să se îmbrace în ceea ce se simte comod și ceea ce consideră că se potrivește cel mai bine în contextul aferent.

Accentul cade mai cu seama pe modul în care se accesorizeaza o rochie, și mai puțin pe valoarea acesteia. Că prin urmare, nu este nimic greșit în a achiziționa rochii elegante ieftine, mai ales dacă din punct de vedere estetic acestea corespund cu dorințele și nevoile noastre.

Pentru ce ocazii sunt potrivite rochiile JojoFashion?

Magazinul de fashion cuprinde foarte multe modele de rochii pentru tinere, dar și doamne trecute de 30+. Așadar, alegerea unei rochii ar trebui să fie mai simplă că niciodată. Sunt frumos ambalate și livrate rapid la destinație, deci partea bună e că pot fi și o alegere potrivită și pe ultima sută de metri. Rochiile arată exact că în fotografii, iar singură grijă rămâne alegerea culorii potrivite și a mărimii, în funcție de indicațiile tabelului disponibil în pagină fiecărui produs în parte.

Catalogul de rochii este potrivit și pentru o varietate largă de evenimente, de la nunți, la botezuri, evenimente de prezentare, ceremonii fastuoase de premiere și promovare etc. Pot fi alegerea ideală chiar și atunci când se organizează petreceri în familie și multe altele. Așa că nu trebuie să te limitezi în ceea ce privește alegerea unei rochii.

Cât de scumpă ar trebui să fie rochia că să devină o alegere perfectă?

Obișnuim uneori să mergem pe o serie de concepte greșite atunci când trebuie să alegem niște ținute mai speciale. Românii alocă foarte multă grijă mărcii pe care o poartă, dar și prețului de achiziție. Astăzi, niciuna dintre cele două caracteristici nu dictează 100% calitatea de care ne vom bucura la final. Iar multe dintre ținutele elegante ajung din nefericire, să fie uitate prin dulapuri.

E ferm știut că nimeni nu te va caută la eticheta, ci va măguli după caz, înfățișarea proprie de la eveniment. Astfel, scopul tău nu ar trebui să fie acela de a aloca un buget cât mai mare pentru o rochie de ocazie, ci să alegi modelul care se potrivește cel mai bine cu constituția ta corporală, cu trăsăturile, tonul și subtonul pielii.

Așa vei reuși chiar și cu cele mai mici implicații financiare să respecți o tematică dată dacă această există, dar și să să arăți impecabil fără niciun fel de compromisuri.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton