Cristina Cioran nu poate pleca în străinătate alături de fiica ei, din cauza fostului iubit, Alex Dobrescu: „Nu am cum să le obțin orice aș face ”

 Radulescu Ruxandra
.

Cristina Cioran nu poate pleca în străinătate alături de fiica ei, din cauza fostului iubit, Alex Dobrescu. Cristina Cioran nu poate face un singur lucru cu fiica ei, după despărțirea de Alexandru Dobrescu. Actrița a trecut printr-o perioadă turbulentă, în viața personală. Vedeta a pus punct relației cu fostul ei iubit. Cei doi sunt nevoiți însă să își îndeplinească rolul de părinți în ciuda diferențelor dintre ei. Cristina Cioran a mărturisit ce obstacol a întâmpinat în privința modului în care își petrece timpul cu fiica sa. Vedeta a vorbit și despre o viitoare relație.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran nu poate pleca în străinătate alături de fiica ei, din cauza fostului iubit, Alex Dobrescu. Cristina Cioran nu poate face un singur lucru cu fiica ei, după despărțirea de Alexandru Dobrescu. Actrița a trăit momente destul de dificile în plan personal. Despărțirea de Alexandru Dobrescu, tatăl fiicei sale, a avut loc într-o manieră publică. Din nefericire, neînțelegerile dintre cei doi au ajuns și subiect de scandal, însă în ultima vreme situația pare să se mai fi liniștit. Cristina Cioran a vorbit foarte decshis despre ce anume s-a schimbat în felul în care își crește fetița, după despărțirea de Alexandru Dobrescu. Se pare că fostul iubit al artistei nu este de acord cu un anumit aspect.

alexndru-dobrescualexndru-dobrescu

Cristina Cioran nu poate pleca în străinătate alături de fiica ei, din cauza fostului iubit, Alex Dobrescu

Deși Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu nu sunt în cele mai bune relații la acest moment, cei doi vor fi întotdeauna legați de faptul că au un copil împreună. Din păcate, existe divergențe între ei, chiar și în ceea ce privește creștere fiicei lor. Cristina Cioran a dezvăluit că i-ar plăcea să plece cu micuța Ema într-o vacanță în afara țării. Această bucurie va trebui să aștepte. Vedeta are nevoie de acceptul tatălui pentru a o scoate pe fiica lor din țară, lucru cu care Alexandru Dobrescu nu a fost de acord.

Citește și: Cine îi este alături Cristinei Cioran, după despărțirea de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu:„Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Sunt tristă că a recurs la…’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce a pățit Cristina Cioran cu puțin timp înainte de nașterea prematură:„Am pus mâna și copilul…’

Mi-ar fi plăcut să plec în străinătate, dar nu am cum. Nu e prea mică Ema, doar că îmi trebuie niște documente specifice, pe care nu am cum să le obțin, orice aș face. Așadar fără hârtia notarială semnată de tatăl ei, nu pot pleca cu ea din țară și asta nu se va întâmpla probabil. O să vadă la un moment dat Europa, cine știe ce o să se mai întâmple. Știi cum scapi de un bărbat și de problemele cu el? Când se îndrăgostește de altcineva! Eu sper din suflet să fie fericit așa cum spune, ca să mă lase în pace!„, a declarat Cristina Cioran pentru Playtech.ro.

Cristina Cioran, despre momentul când își va reface viața sentimentală

Cristina Cioran, 45 de ani, este un dintre cele mai apreciate prezențe din showbiz. Vedeta este o actriță talentată și plină de carismă, așa că fanii se întreabă când anume își va reface viața amoroasă. Artista a trăit o adevărată poveste de dragoste cu Alexandru Dobrescu, însă, în ciuda acestui aspect ea nu și-a dorit niciodată să se căsătorească. Deși fostul partener a declarat că a cerut-o de soție, Cristina Cioran a clarificat această poveste și a menționat că nu i s-a oferit niciodată un inel de logodnă.

Citește și: Alexandra Zmărăndescu, adevărul despre ruptura dintre ea și tatăl ei, Cătălin Zmărăndescu: „L-am iubit extrem de mult. Lipsa lui m-a făcut…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce a fost acuzată că stă cu Gabi Bădălău pentru banii lui: „Nu ar fi bărbat dacă nu ar plăti el, ar fi un amețit”

Am declarat în nenumărate rânduri că nu cred în căsătorie, că nu intenționez să mă căsătoresc și nu-mi doresc asta. A fost un moment, habar nu am, al fostului partener care a promovat chestia asta pe instagram și m-am trezit cumva. Nu a existat nicio comandă de inel, nu a existat nimic. Cerută am fost, dar fără inel.”a precizat pentru publicația notată.

Cristina Cioran: „Nu o să sar din om în om”

Cristina Cioran a menționat că, deși este prea curând să înceapă o relație serioasă la acest moment, caută să se bucure de viață și de ieșirile cu prietenii.

Ne-am despărțit în octombrie, sunt două luni, adică sunt 60 de zile, nu știu în minute, dacă vrei facem un calcul. Habar nu am, nu mă gândesc deocamdată. Nu o să sar din om în om, dar nici nu o să stau închisă în casă ca văduva.„, a mai adăugat aceasta pentru sursa menționată.

Foto: Facebook/ Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton