Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu, tatăl copilului ei, s-a afișat cu noua iubită: "O poveste care s-a închis..."

 Raiciu Adriana
.

Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu, tatăl copilului ei, s-a afișat cu noua iubită. La puțin timp după ce au decis să meargă pe drumuri diferite, Alex Dobrescu s-a afișat cu noua iubită. Cristina Cioran a reacționat imediat după ce a văzut imaginile și a postat un mesaj pe contul său de socializare. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au fost în centrul atenției în ultima perioadă. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite, iar apoi și-au aruncat cuvinte dure în mediul online. Bărbatul chiar a făcut publice mai multe conversații din intimitate, iar acum s-a afișat alături de o altă femeie. Fostul iubit al Cristinei Cioran a postat poza alături de noua lui iubită chiar pe Instagram, în secțiunea Stories, fără a sta pe gânduri, semn că se știe de mai mult timp cu femeia misterioasă.

cristina-cioran-1-819×1024-1cristina-cioran-1-819×1024-1

La puțin timp după ce tatăl fetiței sale s-a afișat cu noua parteneră, Cristina Cioran a reacționat. Pe contul său de socializare, vedeta a transmis un mesaj în care vorbește deschis despre această perioadă din viața ei. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Citește și: Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu:'Suntem într-o perioadă de reevaluare'

Citește și:Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, mesaj emoționant în ziua în care fiul lor, Liam, a împlinit șase luni: „Te iubim!'

Citește și:Dorian Popa, declarații dure despre Alex Velea:„M-a jignit foarte tare, n-am să uit niciodată’. Cum a criticat-o pe Oana Zăvoranu

Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu, tatăl copilului ei, s-a afișat cu noua iubită

În urmă cu doar câteva săptămâni păreau de nedespărțit, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Alex Dobrescu a fost cel care a anunțat că s-a despărțit de mama fetiței sale, iar apoi ieșeau la iveală mai multe detalii neștiute despre relația lor.

Se pare că bărbatul, care declara în urmă cu doar câteva zile că urmează să facă nuntă cu Cristina Cioran, a trecut peste ultima relație. Și-a făcut o nouă iubită, cu care s-a afișat deja pe rețelele sociale. La scurt timp de la publicarea fotografiei, Cristina a reacționat.

„Știu că îmi cereți un punct de vedere, deocamdată nu este cazul. Nici nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis. Fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine este importantă este Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei. Este bine, a trecut peste otită. O să ne mai auzim, dar vă mulțumesc.”, a transmis Cristina Cioran pe rețelele sociale.

De ce s-a despărțit Cristina Cioran de tatăl fetiței sale

Actrița susține că problema principală din cuplul lor ar fi fost modul mult prea diferit în care vedeau lucrurile. Momentan nu se gândește la o împăcare, ci își dorește doar să se concentreze pe creșterea fetiței.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos. Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta', a spus Cristina Cioran la o emisiune de televiziune.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton