Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la salon ca să-i vopsească părul, la doar 6 ani: ”Facem șuvițe, știe exact ce vrea”

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la salon să se vopsească, la doar 6 ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta îi îndeplinește orice dorință micuței Sofia. Ei bine însă, de la jucăriile dorite, acum a trecut la a vrea să aibă și ea părul asemănător mamei sale. Frumoasa blondină nu a fost de acord inițial, dar după lungi insistențe a acceptat să meargă cu ea la salon. Cum arată Sofia cu părul vopsit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care pune mare preț pe aspectul fizic. Frumoasa blondină merge aproape zilnic în saloanele de înfrumusețare, astfel că de data aceasta și fiica ei a vrut să o urmeze. Știind că mama ei vrea o schimbare de look, și Sofia și-a dorit să fie ca cea care i-a dat viață. După momente în care micuța s-a tot rugat de ea, Bianca Drăgușanu a acceptat cu greu.

fiica-drg-2fiica-drg-2

Așa cum bine știm deja, Bianca Drăgușanu este extrem de activă în mediul online. Vedeta împărtășește totul cu fanii ei din mediul online. Indiferent că vorbim de momente frumoase sau mai puțin plăcute, ea le povestește pe larg. Prin urmare, nici de data aceasta n s-a abținut.

Citește și: Cât costă hainele create de Bianca Drăgușanu:”Am început să cresc prețurile, asta e inflația în România”

Citește și: Ce reacție a avut Bianca Drăgușanu atunci când o fană i-a cerut împrumut 14.000 de euro:”Am zis că poate salvez și eu viața cuiva, dar…”

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Bianca Drăgușanu și-a dus fiica la salon să se vopsească, la doar 6 ani

La doar 6 ani, Sofia vrea să-i calce pe urme mamei sale și o are drept exemplu. În timp ce Bianca Drăgușanu se pregătea să meargă la salon pentru o schimbare de look, fiica ei i-a mărturisit că își dorește și ea o schimbare de look. Inițial, micuța Sofia voia să se facă blondă tot părul, moment în care frumoasa blondină a refuzat categoric.

Sofia și-a făcut șuvițe la doar 6 ani

Bianca Drăgușanu i-a explicat că este mult prea mică pentru a se face blondă și că nu este o procedură sănătoasă pentru părul ei. Totuși, Sofia își dorea extrem de mult o schimbare. Sensibilă când vine vorba de fiica ei și de dorințele pe care le are, vedeta a fost de acord doar să își facă două șuvițe blonde, care să nu iasă în evidență. Zis și făcut!

„Copilul meu este foarte explicit. El știe exact ce vrea, ceea ce este foarte important. Ar trebui să ascultați discuția dintre fiică-mea și Costel. E foarte înțeleaptă și, oricum, n-a scăpat de ea până nu își face două șuvițe care nu se văd foarte tare. Dacă ea a visat aseară că vrea șuvițe, facem șuvițe.', a mărturisit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu, momente pline de răsfăț alături de fiica ei

Ei bine, nu doar micuța Sofia s-a bucurat de o schimbare de look și momente de răsfăt. Bianca Drăgușanu și-a făcut și ea mici schimbări la păr. De asemenea, a profitat de timpul liber pentru a le spune celor ce o urmăresc întreaga poveste cu schimbarea de look a fetiței sale. În final, atât Sofia, cât și vedeta au plecat din salonul de înfrumusețare cu zâmbetul pe buze.

Bianca Drăgușanu i-a organizat o petrecere fastuoasă fiicei sale de ziua ei

Bianca Drăgușanu știe cum să își surprindă fiica de fiecare dată. Dacă acum a dus-o la salonul de înfrumsețare pentru un nou look, nu putem uita petrecerea pe care i-a organizat-o când a împlinit 6 ani. Sofia s-a bucurat de un party fastuos, unde toți invitații s-au distrat cum au știut mai bine. Totodată, vedeta a cheltuit sume mari de bani. Nu a regretat deloc, asta pentru că micuța ei a avut de ziua ei mai mult decât putea să își dorească.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton