De ce s-au despărțit Oana Mizil și Marian Vanghelie. Ce se întâmplă acum cu fiica lor: "Iubire încă există"

 Laciu Andreea
.

Oana Mizil și Marian Vanghelie au pus punct relației, iar acum vedeta a făcut o serie de dezvăluiri cu lacrimi în ochi, în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D. Anul trecut, cei doi au fost protagoniștii unui scandal de proporții. Oana l-ar fi acuzat atunci pe politician că a agresat-o, dar ulterior au trecut peste momentele dificile, s-au împăcat și chiar plănuiau să se și căsătorească. Cu toate că s-au despărțit acum, iubita lui Marian Vanghelie încă speră că familia lor se va reuni și de data aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Au fost mereu foarte discreți în legătură cu viața lor de familie, dar acum Oana Mizil a confirmat în mod oficial, la TV, că nu mai formează un cuplu cu Marian Vanghelie. Din relația lor care a durat mai bine de un deceniu, a venit pe lume fetița lor. Vedeta a mărturisit la Kanal D că îi va fi mereu alături fostului ei partener de viață, indiferent dacă vor merge mai departe pe drumuri separate sau se vor împăca iar, la un moment dat.

2022-11-21-12_36_24-oana-mizil-s-marian-vanghelie-s-au-impacat-3-1.jpg-9506002022-11-21-12_36_24-oana-mizil-s-marian-vanghelie-s-au-impacat-3-1.jpg-950600

Oana Mizil și Marian Vanghelie, motivul despărțirii

Se pare că încă sunt sentimente puternice la mijloc, deși au decis să pună capăt relației lor. De asemenea, politicianul își iubește enorm fetița, de care va fi întotdeauna alături, indiferent de circumstanțe.

„Suntem într-o perioadă….ne place să spunem „de pauză', să ne regăsim. El o iubește foarte mult pe Maria. Sentimentul de iubire încă există. Mă doare foarte mult prin ceea ce trece. E o perioadă grea din viața lui. Îi sunt alături, îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările. El este oricum un personaj vulcanic, bun. Râdea foarte mult, acum nu mai râde. Eu încă cred și am speranța că vine o minune peste el și peste noi și că va fi alături de noi, acasă și să formăm, din nou, o familie', a mărturisit Oana Mizil, în emisiunea lui Teo Trandafir, conform Unica.ro.

Citește și: Oana Mizil confirmă despărțirea de Marian Vanghelie, după 11 ani: „E o perioadă grea a vieții lui”

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul. Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și: De ce a divorțat Marian Vanghelie de prima soție: „A fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit…”

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran. Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Ce s-a întâmplat cu bunicul Oanei Mizil, după Revoluție

Bunicul Oanei este Paul Niculescu-Mizil, fostul ministru al Finanțelor și al Educației. După Revoluție, acesta a fost arestat, iar acel moment a marcat-o pe viață.

„Eu, la 15 ani, eram în liceul Caragiale. Pe holurile liceului am auzit la radio cum au spus că bunicul meu a fost condamnat la foarte mulți ani de închisoare. Strigau după mine „pui de comunist'. Dar eu învățam foarte bine și am demonstrat că nu aveam notele doar pentru că eram cine eram. Am intrat în politică pentru că era ultimul lui vis (n.r al bunicului). Am câștigate în 2009, la 33 de ani, într-o zi de duminică, alegerile și apoi în următoarea duminică bunicul meu a murit', a mai dezvăluit ea, în același interviu.

Marian Vanghelie, închis în aceeași celulă ca bunicul Oanei

Oana Mizil a trecut prin multe încercări, de când a început relația cu fostul primar al Sectorului 5. Culmea sorții, acesta a stat după gratii în aceeași celulă în care a fost închis și bunicul ei.

„L-au ținut patru luni de zile (n.r la închisoare). Pentru mine a fost groaznic, culmea că a stat și în celula în care a fost închis bunicul meu. Au intrat peste noi în casă, pe lângă 2015, încă de alte trei ori. Cu spart de ușă, cu copil mic în casă', a încheiat Oana Mizil.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton