Cristian Țânțăreanu și-a făcut testamentul! Cine îi va moșteni averea: "Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban"

 Cica Cristina
.

Cristian Țânțăreanu s-a remarcat ca un om asumat, plin de energie și pus pe distracție. După ce s-a luptat cu perfidul cancer, prioritățile i s-au mai schimbat și chiar a devenit un om mai chibzuit și mai calm. Omul de afaceri și-a făcut chiar și testamentul pentru a nu se isca o serie de scandaluri după moartea sa!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În timp ce se lupta pentru viața sa, Cristian Țânțăreanu a avut vreme să se gândească la toate. Având o avere impresionantă, afaceristul s-a gândit că nu ar vrea să se iște scandaluri după moartea sa, astfel că a luat o decizie radicală: și-a făcut testatmentul și a împărțit toți banii pe care îi avea.

Citește și: Lidia Buble vorbește în premieră despre toate schimbările prin care a trecut în 2020:„Acest an a fost total neașteptat. Încă nu am terminat adaptarea'/ EXCLUSIV

„Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu, le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”,' a spus Cristian Țânțăreanu, potrivit antenastars.

Citește și: Raluca Tănase de la Bambi, prima vedetă eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities.Ce a făcut imediat după emisiune

Cristian Țânțăreanu s-a vindecat de cancer

În urmă cu patru ani, Cristian Țănțăreanu a trecut prin cele mai dificile momente din viață. A fost diagnosticat cu cancer, și, din fericire a reușit să-l învingă după tratamente dure.

„Nu am ţinut regim, am urmat procedurile. După operaţie am mers la control timp de 5 ani. O dată la 3 luni, o dată la 6 luni, după o dată pe an. Acum sunt bine mersi, o luăm de la început!”, a precizat afaceristul la „Răi da’ buni”.

Citește și: Ana Maria Mocanu s-a despărțit, din nou, de iubit!Motivul pentru care și-au spus adio

Sursa foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton