Cum s-a schimbat viața lui Leonard Miron la un an de când și-a pregătit locul de veci. A luptat cu cancerul, dar și cu infecția COVID-19

 Dumba Gabriela
.

Leonard Miron se simte mai bine ca nicidată și și-a propus să iubească și mai mult viața. Dacă acum fix un an își pregătea locul de veci și era gata să accepte orice i-ar oferi soarta, iată că fosta vedetă TVR are parte de o revenire spectaculoasă. În plus, a reușit să învingă și infecția COVID-19!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În 2018, Leonard Miron era devastat de vestea că suferă de cancer pancreatic. Și-a schimbat viața total, a renunțat la vicii și excese și a decis să se bucure mai mult de viață, fără a accepta chimioterapia. În schimb, a urmat, la Londra, o serie de tratamente revoluționare, menite să distrugă tumora și se pare că terapia a dat rezultat. „Chiar mă gândeam că sunt atât de rău şi de păcătos, încât nici cel de Sus nu mă vrea, nici cel de Jos.' , spunea Leonard Miron anul trecut.

Leo arată acum mai bine ca niciodată, iar organismul lui a fost suficient de puternic încât să învingă și infecția COVID-19. De fericire că atât el, cât și iubitul lui sunt sănătoși acum, au dat o petrecere de pomină luna trecută.

115950203_229502814826429_3825695192093792448_n115950203_229502814826429_3825695192093792448_n

În urmă cu câteva zile, Leonard a mai organizat o petrecere cu șampanie și prieteni apropiați, de data asta într-o stațiune de pe litoralul spaniol, pentru a sărbători ziua de naștere a iubitului său, Miguel. Din fotografiile postate pe Facebook, se poate observa că Leo se simte excelent și arată mai bine ca niciodată.

Au fost asimptomatici

Leonard Miron a dezvăluit într-un interviu cu Cristi Brancu că a fost testat pozitiv și a fost purtător al noului coronavirus. Totodată, afectat de infectarea cu noul virus a fost și iubitul lui Leonard Miron. Cei doi ar fi luat coronavirusul într-o croazieră ce a traversat și Italia.

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceală, iar Miguel a avut ca o gripă mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici’, a spus Brancu.

„Noi am început autoizolarea cu mult timp înainte' 

‘La testul de COVID-19 am ieșit negativ, dar la testul de anticorpi am ieșit pozitivi. Noi știam lucrul acesta. Eram într-o croazieră care a trecut și prin Italia, exact când acolo se vorbea de primele infectări. Tocmai de aceea, noi am început autoizolarea cu mult timp înainte de a se impune’, a povestit Leonard Miron.

‘Eu sunt un soi rău așa și ăsta niciodată nu piere. Eu n-am avut niciun simptom dramatic, știu doar că el a tușit și a avut un fel de gripă câteva zile, dar atât. Dar acum ne-au venit testele și suntem negativ pe COVID-19 și pozitiv pe anticorpi’, a mai explicat Leonard Miron.

foto: Facebook Leonard Miron

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton