Culisele unei povești de dragoste controversate! Ion Dolănescu și Nadia Comăneci ar fi fost la un pas de căsătorie: "S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală"

 Cica Cristina
.

Ion Dolănescu și marea gimnastă Nadia Comăneci ar fi trăit o frumoasă poveste de dragoste în anii 80! Mai mult, se pare că cei doi ar fi fost la un moment dat chiar la un pas de a se căsători. Iată detalii mai puțin știute din culisele unei povești presărată cu multe intrigi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Gimansta s-ar fi numărat printre femeile pe care artistul le-a iubit enorm, apropiații precizând că cei doi au fost pe punctul de a face pasul cel mare și de a-și uni destinele.

Este binecunoscut că, în acea perioadă fiind la modă petrecerile ținute acasă, Ion Dolănescu profita orice ocazie pentru a organiza câte un eveniment, de la care sportiva nu lipsea sub nicio formă. În egală măsură, s-a zvonit la un moment dat că Nadia a fugit peste Ocean din casa regretatului rapsod, potrivit click.ro.

Citește și: Lidia Buble vorbește în premieră despre toate schimbările prin care a trecut în 2020:„Acest an a fost total neașteptat. Încă nu am terminat adaptarea'/ EXCLUSIV

Speculațiile cu privire la relația dintre cei doi nu se opresc aici. Se pare că ei ar fi avut și un loc în care se vedeau în secret, când își doreau să scape de agitația din Capitală: mergeau la fin de-al interpretului de muzică populară, care stătea lângă Focşani.

Citește și: Jador, din nou la Puterea Dragostei! Artistul a pus ochii pe Cristina Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii:'Ea este motivul de a mă întoarce'

Artista Ileana Constantinescu a povestit la un moement dat detalii legate de relația acestora: „Ionaş (Ion Dolănescu – n.r.) îmi spunea: «Singura femeie cu care m-aş însura ar fi Nadia Comăneci». Era o simpatie între ei, dar nu dragoste declarată, nu ştiu dacă au mers mai departe. Ea avea alţi prieteni, dar el o iubea în secret. S-au întâlnit prima dată la un restaurant din Capitală, al cărui şef era un prieten comun. Mergeau împreună la mare, la chefuri… Şi Nadiei îi plăcea de Ionaş, pentru că îl vizita acasă. Şi mama Nadiei se înţelegea foarte bine cu Ionaş. De la Ionaş din casă a plecat Nadia din ţară. Un român care locuia în SUA şi pe care îl întâlnise în turneu a venit în vizită la el. De acolo am plecat Ionaş, Nadia, eu şi acel român la una dintre finele lui. Acolo s-a apropiat Nadia de «american». La câteva zile după acea vizită, am auzit că Nadia a plecat din ţară. Apoi am fost chemaţi la miliţie şi eu, şi Ionaş, să dăm declaraţii despre fuga Nadiei din ţară, dar noi nu ştiam nimic. Atunci, Ionaş a pierdut orice legătură cu Nadia şi a fost foarte dezamăgit”. 

Citește și: Andreea Tonciu, însărcinată a doua oară? Vedeta face primele declarații:„Dimineața am stări de vomă, amețeli, obosesc foarte repede'

Nadia Comăneci este câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur. Este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile, „Zeița de la Montreal’, prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut.

Este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Citește și: Despărțiți, dar împreună!Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion când credeau că nu-i vede nimeni

La 14 ani, Comăneci a devenit o stea a Jocurilor Olimpice de Vară din 1976 de la Montreal, Québec. Nu numai că a devenit prima gimnastă care a obținut scorul perfect de zece la olimpiadă (de șapte ori), dar a și câștigat trei medalii de aur (la individual compus, bârnă și paralele), o medalie de argint (echipă compus) și bronz (sol). A

2020 HBO Golden Globe Awards After Party2020 HBO Golden Globe Awards After Party

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton