Dieta lui Cindy Crawford, care o ajută să slăbească 1 kilogram la 3 zile: iată meniul complet pentru mic-dejun, prânz și cină

 Cica Cristina
.

Cindy Crawford are 54 de ani și nu doar că nu își arată deloc vârsta, dar arată ca la 20 de ani! Fostul model este într-o formă fizică de invidiat! Iată ce dietă o ajută să aibă o siluetă zveltă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cindy Crawford, sex-symbol al anilor 90, arată incredibil și la 54 de ani! Vedeta nu și-a păstrat doar vibe-ul de odinioară, ci și silueta! Care sunt secretele ei? În primul rând, voința și determinarea de a nu se abate de la reguli pentru a avea trupul mult dorit.

Desigur, o asemenea siluetă implică multă muncă, însă atunci când există dorință, totul este posibil. Cindy Crawford dovedește că dacă respecți un stil de viață sănătos îți poți menține o siluetă de vis și după 50 de ani.

Citește și: Dieta ținută de Halle Berry, la 53 de ani! A renunțat de ani buni la zahăr, fructe și pâine, dar nu se înfometează:”Mănânc patru mese pe zi”

Fostul model a dezvăluit că face sport de trei ori pe săptămână, precizând și pentru ce tipuri de exerciții optează: Lucrez cu antrenorul meu, Sarah Hagaman, de trei ori pe săptămână. Facem exerciții cu greutăți pentru întregul corp, lucrăm la aparate, dar folosesc și propria greutate, făcând fandări și genuflexiuni. De obicei fac aproximativ 10 minute de exerciții cu greutăți și 5 minute de cardio. Dacă pot merge la o plimbare pe jos sau cu bicicleta alături de soțul meu sau de o prietenă, acest lucru este doar un bonus.', a precizat Cindy Crawford pentru shape.com.

Citește și: Dieta Tinei Turner, la 80 de ani. Secretele unei siluete impecabile:evită cu strictețe trei obiceiuri specifice femeilor

Ce mănâncă Cindy Crawford într-o zi

În ceea ce privește alimentația, Cindy Crawford este atentă la ce mănâncă. Își începe ziua cu o cană de ceai verde și evită să consume alimente bogate în calorii pe timpul zilei. Cel mai des optează pentru salate, piept de pui sau sushi.

'Odată ce ai învăţat să mănânci corect, nu te vei mai simţi privat de anumite tipuri de alimente şi nu vei mai avea probleme cu klilogramele', a spus la un moment dat fostul topmodel.

Citește și: Dieta Sofiei Vergara, la 48 de ani!Ce alimente evită cu orice preț pentru a-și menține silueta

Vedeta a mărturisit și ce mânâncă într-o zi, precizând că această dietă o ajută să slăbească un kilogram la 3-4 zile.

Astfel, la micul-dejun consumă 100 g musli cu lapte degresat sau 150 g terci de ovăz, apoi un fruct drept gustare. La prânz, ea alege 150 g piept de pui fiert cu condimente şi o salată de crudităţi sau 150 carne de vită la grătar cu broccoli preparat la abur, iar ca gustare un iaurt cu fructe. La cină, ea mănâncă 200 g linte fiartă cu sos de roşii sau o salată cu piept de pui.

Desigur, atunci când simte nevoia vedeta își face mici plăceri culinare, ciocolata fiind printre favoritele sale.

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Catherine Zeta-Jones să slăbească 19 kilograme!La ce alimente a renunțat și ce secret are de fiecare dată când i se face foame

The 24th Annual ELLE Women in Hollywood AwardsThe 24th Annual ELLE Women in Hollywood Awards

Sursa foto: Hepta, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton